Mi értelme annak, hogy a fideszesek elkezdtek "sírni" Sargentini miatt?
Ezt lehetett tudni. Az egész eddigi hazugság-halmaz rátok fog omolni, ti pedig ezért is Sorost fogjátok hibáztatni!
Jól sejtem? Azt hittétek hogy attól hogy a hü..séget ismételgetitek, a csalásokat, lopásokat megmagyarázzátok, akkor azok valóban azzá "válnak" amivé ti akarjátok?
Tisztára, mint egy értetlen gyerek!
De ez nem elég, most még ráadásul hisztiztek is!
Bár mindenkivel együtt én is meg fogom inni a levét, de kívánom hogy a lehető legdurvább szankciókat alkalmazzák! Akkor talán felébredtek, és leesik hogy széllel szemben nem tanácsos!
"Én is megcsinálnám, angolul tudok, Gyuri bácsi mit fizetsz? Írok jó pénzért olyan jelentést bárkiről, hogy sírva fakad fél Strasbourg."
Valami sántít a mondókádban, mert perpillanat külföldön csicskulsz bagóért, sofőrnek gondolom otthon sem kellettél, máshoz meg nem értessz.....
Egyébként én is majdnem szívsebész professzor lettem, de aztán kijártam egy kettessel a három éves iparit 6 év alatt kőműves szakon, de sofőr is vagyok, mint mindenki más.:)
"sofőrnek gondolom otthon sem kellettél, máshoz meg nem értessz....."
Értesz. Nem. Nekem nem elég jó akármilyen sofőrállás. Sofőr hiány van, itt én válogatok.
"Egyébként én is majdnem szívsebész professzor lettem, de aztán kijártam egy kettessel a három éves iparit 6 év alatt kőműves szakon, de sofőr is vagyok, mint mindenki más.:)"
Na, az én CV - m akkor jobb, mert van technikumi oklevelem, és 2.5 fél év főiskolát is jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!