Mi értelme annak, hogy a fideszesek elkezdtek "sírni" Sargentini miatt?
Ezt lehetett tudni. Az egész eddigi hazugság-halmaz rátok fog omolni, ti pedig ezért is Sorost fogjátok hibáztatni!
Jól sejtem? Azt hittétek hogy attól hogy a hü..séget ismételgetitek, a csalásokat, lopásokat megmagyarázzátok, akkor azok valóban azzá "válnak" amivé ti akarjátok?
Tisztára, mint egy értetlen gyerek!
De ez nem elég, most még ráadásul hisztiztek is!
Bár mindenkivel együtt én is meg fogom inni a levét, de kívánom hogy a lehető legdurvább szankciókat alkalmazzák! Akkor talán felébredtek, és leesik hogy széllel szemben nem tanácsos!
#22: "Az összes Eu seggnyalót páros lábbal kéne piccsán rúgni, hogy Brüsszelig repüljenek, aztán lezárni a határokat, hogy visszajönni egy se tudjon!"
Csodálatos, ez az első hasznos ötletetek 2010 óta. Könyörgök, tegyétek meg még ma, legalább annak a néhány embernek reménye lehet majd egy jobb életre odakint!
31-es: „Remélem jó sok pénzt kapott szargentini. Diplomája sincs, munkatapasztalata sincs ezen a területen, magyarul sem tud, a kormánnyal sem egyeztetett...”
Judith Sargentini modernkori történelmet tanult az Amszterdami Egyetemen a totalitárius rendszerekre és Európa demokratizációjára specializálódva, és 1999-ben mesterfokozatot szerzett.
Munkatapasztalatai:
1999-1999 : az ifjúság Európai Unióval kapcsolatos felvilágosításával foglalkozó Europa Centrum kommunikációs munkatársa
2000-2003 : a háborús gazdaságok és a konfliktusokban szerepet játszó gyémántok, olaj, koltán és más stratégiai nyersanyagok kereskedelme ellen irányuló, „Fatal Transactions” elnevezésű nemzetközi kampány koordinátora; a nyers gyémántok nemzetközi tanúsítási rendszerének kialakítására irányuló kimberley-i folyamatban részt vevő tárgyaló
2003-2007 : a Dél-Afrikai Holland Intézet (jelenlegi nevén ActionAid Nederland) fejlesztési együttműködéssel, emberi jogokkal, demokratizálással, tisztességes választásokkal, tisztességes kereskedelemmel, a multinacionális vállalatok magatartásával és a zimbabwei, kongói, angolai és dél-afrikai helyzettel foglalkozó lobbistája Hágában, Brüsszelben és Johannesburgban
2007-2009 : az Eurostep (progresszív fejlesztési szervezetek hálózata) tanácsadója Brüsszelben
Kicsit vicces hogy azok a nyugati liberálisok aggódnak a szólás szabadságért akik saját média felületeiken teljes cenzúrát alkalmaznak, akik ugyanolyan mainstream média uralmat tartanak fent mint nálunk a Fidesz, akik a politikai korrektségre hivatkozva meg akarják szabni mit mondhatsz és mit nem, akik hétről hétre hurcolnak meg és börtönöznek be jobboldali aktivistákat.
Én elutasítom mind Orbánt mind Sargentinit, ugyanannak a rossznak a két oldala ők.
35.
Tehát gyakorlatilag semmi néven nevezhető dolgot nem csinált. Agitált, ismeretterjesztett, lobbizott.
Komoly munkásság.
38.
Na jó, de nem is én melózok nehéz pénzekért Brüsszelben. És én is "majdnemdiplomás" vagyok mint ő.
Ja, és autómérnök szakon, nem "mentsükmegavilágot" büfé vonalon.
Én is megcsinálnám, angolul tudok, Gyuri bácsi mit fizetsz? Írok jó pénzért olyan jelentést bárkiről, hogy sírva fakad fél Strasbourg.
Szóval szargentini Dél-Afrikában meg Zimbabwében is működött?
Így már érthetőek az ottani változások. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!