Mi értelme annak, hogy a fideszesek elkezdtek "sírni" Sargentini miatt?
Ezt lehetett tudni. Az egész eddigi hazugság-halmaz rátok fog omolni, ti pedig ezért is Sorost fogjátok hibáztatni!
Jól sejtem? Azt hittétek hogy attól hogy a hü..séget ismételgetitek, a csalásokat, lopásokat megmagyarázzátok, akkor azok valóban azzá "válnak" amivé ti akarjátok?
Tisztára, mint egy értetlen gyerek!
De ez nem elég, most még ráadásul hisztiztek is!
Bár mindenkivel együtt én is meg fogom inni a levét, de kívánom hogy a lehető legdurvább szankciókat alkalmazzák! Akkor talán felébredtek, és leesik hogy széllel szemben nem tanácsos!
"Az EU-nak elege van a magyarországi diktatúrából, a magyarok pedig pont ebben érzik jól magukat és nem akarnak belőle engedni"
Csírukám! Egyetlen dolgot árulj már el nekem! Ha a magyarok a Magyarországon jelenleg fennálló berendezkedésben érzik magukat jól, akkor ahhoz mi köze bárkinek aki nem is magyar, de még csak nem is Magyarországon él?
Holnaptól követelem Marine Le Penn kormányra kerülését és minden migrant kitakarítását Párizsból!
#9-nek:
A különbség csak annyi, hogy most az EU-parlamentről beszélünk, nem pedig Orbi-ról, meg a fideszesekről!
Ott enyhén szólva is mások a játékszabályok, és azokat Orbi haverod nem fogja tudni még az állítólagos 2/3-ával sem átírni! Ezt elqrtátok! Nem kicsit, NAGYON!
Miért, talán örüljünk vagy
mi ?
Az a Sargentini szégyellhetné magát, amiért
"élvezi", hogy megírhatta azt a jelentést
(nyilván a Soros v. vlki másnak a felkérésére)
#13-nak:
NE! De ne is "sírj", inkább kezdj el végre GONDOLKODNI!
Annyit érts meg, hogy a létező legeslegrosszabb esetben, évek múlva, elveszik az ország szavazati jogát.
Úristen. Akkor mi lesz...
És még ez is kétséges.
#15-nek:
Idézem a kérdésem egy részét:
" ti pedig ezért is Sorost fogjátok hibáztatni!"
Lottóznom kéne?
HakapesziM-nek:
Figyellek egy ideje. Tudod mi a baj szerintem veled?
Az, hogy bár szeretnél optimista lenni, de evvel sajnos el is próbálod bagatellizálni a dolgokat!
Évek? Hetek-hónapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!