Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme annak, hogy a...

Mi értelme annak, hogy a fideszesek elkezdtek "sírni" Sargentini miatt?

Figyelt kérdés

Ezt lehetett tudni. Az egész eddigi hazugság-halmaz rátok fog omolni, ti pedig ezért is Sorost fogjátok hibáztatni!

Jól sejtem? Azt hittétek hogy attól hogy a hü..séget ismételgetitek, a csalásokat, lopásokat megmagyarázzátok, akkor azok valóban azzá "válnak" amivé ti akarjátok?

Tisztára, mint egy értetlen gyerek!

De ez nem elég, most még ráadásul hisztiztek is!

Bár mindenkivel együtt én is meg fogom inni a levét, de kívánom hogy a lehető legdurvább szankciókat alkalmazzák! Akkor talán felébredtek, és leesik hogy széllel szemben nem tanácsos!

2018. szept. 13. 13:47
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

Ennek az az oka, hogy a Brexitnél:

Nem kirúgták őket hanem kiléptek,

és gyakorlatilag vissza szeretnék "szívni"!

Totál más szitu!

2018. szept. 13. 14:16
 22/44 anonim ***** válasza:
49%

20.

"Évek? Hetek-hónapok"

A seggüket nem vakarják még ennyi idő alatt. Nem értek az uniós joghoz, de ennek eleve több lépcsőben kell történnie.

És ha? Én azt sem bánom, ha kilépünk. Sőt.

2018. szept. 13. 14:18
 23/44 anonim ***** válasza:
55%
Akkor, hogy értelmezni tud: Brexit évekkel ezelőtt lett megszavazva, mai napig a legelső feltételeket se szabták meg. A mi ügyünknek előbb el kell jutni megint az EU parlamentig, hogy egyáltalán el kezdjenek vele foglalkozni, ami ahogy a Brexittel példálóztam könnyen el tud húzodni.
2018. szept. 13. 14:19
 24/44 anonim ***** válasza:
39%
23: Oké, akkor mostantól szüntessük be, hogy a kint dolgozók hazaküldjenek pénzt. Ja, hogy azt nem lehet, mert már az is megdobja a GPD-t?
2018. szept. 13. 14:20
 25/44 anonim ***** válasza:
15%
*gdp
2018. szept. 13. 14:20
 26/44 anonim ***** válasza:
53%

Hetek - hónapok??? Most kezdtek el (újra)sírni a 7 évvel (!!!) ezelőtt megrajzolt választási körzetek miatt...

Ezt az EP-t eleve fogja söpörni az új választás 2019-ben...

2018. szept. 13. 14:27
 27/44 anonim ***** válasza:
40%

Nem sírnak, mert tudják hogy ugyan sec pec alatt be tudnák dönteni amagyar gazdaságot ha akrnák, de nem akarják ugyanis a magyar gazdaság nyugati tökéből épült nyugati tulajdonú cégek alkotják nagyrészt, és ha csöd lenne akkor sok pénzt buknának ők is.

Nem döglesztik meg a rabszolgáikat, mert az nekik is fájna.

És ezt tudja a fidesz kápó is, és ezzel él vissza.

Nem az EU tól kéne várnunk hogy eltakarítsa ezt a maffia fideszt, a magyaroknak kéne ezt megtenni.

nem kivándorolni kell, hanem gondolkodni,cselekedni, szavazni(persze jó lenne egy(vagy inkább több) értelmes ellenzéki párt is!

Viktátor ezt az EU elleni álhepajt csak elterelésnek játsza, hogy belföldön a sok zombi szavazója ne a lényegre koncetráljon hanem elhigyje hogy Viktor megment minket mindentől.

2018. szept. 13. 14:30
 28/44 tgt ***** válasza:
70%
31-es: Szerintem csak neked vannak ilyen fantáziáid.
2018. szept. 13. 14:53
 29/44 anonim ***** válasza:
62%

Kedves 4-es válaszoló, szavad nem lehet!

A 7-es válaszban megkaptad a Kérdezőtől az érvekkel alátámasztott, értelmes, intelligens, mindent elsöprő meggyőző választ a hozzászólásodra!:D

2018. szept. 13. 15:05
 30/44 anonim ***** válasza:
41%

Már bocs, én nem sírok miatta, hanem azt tartom siralmasnak, hogy ha az unió elhatározza, hogy valakit nagyon meg akar büntetni, akkor majdnem 2 év kell hozzá, hogy összehozzanak egy nem egész 70 oldalas vádiratot (tele tévedésekkel és kizárólag ideológiai alapon felhánytorgatott "problémákkal", de ez most mindegy), azt a szavazási szabályok önkényes értelmezésével nagy nehezen megszavazzák, és örülnek, mint majom a farkának. És mi fog ennek hatására történni? Semmi.

Ez a baj, hogy ha ez a szervezet egy ilyen apró problémával szemben sem tud cselekedni évek alatt sem, akkor mit csinál a komoly kihívásokkal? Ja már tudom, semmit. Ahogyan azt látjuk 2015 óta. Ez a baj az unióval. Mármint a sok baj közül a legnagyobb.

2018. szept. 13. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!