Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Sargentini egyezménnyel...

A Sargentini egyezménnyel mennyire nőtt az esélye annak, hogy végre eltakarodik a fidesz?

Figyelt kérdés
2018. szept. 12. 23:35
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

Gratukálok, két dolgot vikágossá tettél:

1: a szelektív hallás szerves része a politikának.

2: teljesen érthető, miért hiszed ezt a helyzetet demokráciának.

2018. szept. 14. 10:50
 32/49 anonim ***** válasza:
0%

Hát ember, te azt hiszed, a demokrácia fenékig tejfel?

Nem láttad a Rambó filmet, az USA-ban, a demokrácia fellegvárában kekeckedett a seriffel és kapásból a sitten kötött ki?

2018. szept. 14. 10:54
 33/49 anonim ***** válasza:
Még jól meg is verték, szóval amíg téged nem, addig mit kajabálsz?
2018. szept. 14. 10:55
 34/49 anonim ***** válasza:

Uramatyám...ez ablegkomolyabb érved a demokrácia védelmében, hogy egy amerikai akciófilmben megvertek egy embert?

Mondd, hogy ezt te se gondoltad komolyan! Esetleg a terminátorban is hiszel? Ne legyünk már ennyire óvodások, könyörgöm!

2018. szept. 14. 11:28
 35/49 anonim ***** válasza:
Jesszus...hány éves vagy?
2018. szept. 14. 11:57
 36/49 anonim ***** válasza:

"Ha téged csesztettek, akkor annak meg is lehetett az oka, ha más nem szabálytalanságok, mert egy vállalkozás sem fenékig tejfel, a jogszabályokat ismerni kell és pontosan betartani, akkor száll valakire rá a NAV, mert leszarja, milyen a politikai szemléleted."

Engem nem csesztettek mert én szlovákiába bejegyeztetett "külföldi" vállalkozó vagyok akit le kell szxopni, holott 3-szor jártam ott a papírozás miatt, de látom, hogy akinek van egy bugyogóboltja szét van bazva, ha nem fideszista. Egy tanár nem mer elmenni egy nem fideszes műsort végighallgatni, mert nehogy felfigyeljen rá a kesztyűsbábként rájuk ültetett központi igazgató spicli. Ne nevettess már, hogy itt minden olyan faxsza. Itt ebben az országban meghaltál, ha nem orbánistának sejtenek....

Nos erről szólt a Sargentini jelentés.

2018. szept. 14. 12:03
 37/49 anonim ***** válasza:
Utálom orbánt, de jó, szorgos trafikos lennék. Van esély????????????????????
2018. szept. 14. 12:07
 38/49 anonim ***** válasza:

Érdekes ez, ha a rendőrség elfog egy gyilkost és minden bizonyíték a kezükben van, dns, ujjlenyomat, videó, tanúk, meg még be is ismeri, akkor is csak azt mondhatják: gyanúsított. A bíró dolga kimondani az ítéletet és csak onnantól válik gyilkossá.

A plakáton meg olvastam hazánk törvényes kormányáról, hogy lopnak, csalnak, befolyásolva ezzel a befolyásolhatókat, de ugyan melyik bíróság mondta ki, hogy xy ekkor és ekkor ezt és ezt itt és itt ellopta, ezért tolvaj?

Rágalmazni lehet, gyalázkodni, hazudozni?

Demokrácia ide, vagy oda én nem csodálkoznék azon, ha valamelyik fejes megunná és akár csupán egy magánbosszúból elkapná a tökét, aki sározza.

Azt hiszed, hogy nem nyomozhatnák le egy perc alatt, ki vagy, mi vagy?

Ha valami BM-es góré, simán rád küldhet egy kis kellemetlenséget, aztán mondhatod, hogy a Rambó sztori csak mese, de ugyanúgy megagyalnak a sitten, és ez még simán belefér a demokráciába, hiába gondolod, hogy nem.

A világ ilyen, az a szerencsétek, hogy csak legyintenek az ilyen apróságokra, hogy talán még humorérzékük is van, de szerintem nem ajánlatos sehol a hatalmasokat bosszantani, főleg semmi miatt, mert van aki nem szereti az ilyesmit és megtorolja.

Ezért mondom, hogy az a legbiztosabb jele a demokráciának, amikor azt mondhatják, hogy nincs és szidhatják a kormányt.

Lehet, hogy van korrupció, de erre van hivatal, rendőrség és ha ők sem tudnak semmi konkrétumot felmutatni, akkor nekem visszatetsző a felelőtlen vádaskodás.

2018. szept. 14. 12:40
 39/49 anonim ***** válasza:

Hollywood hívő "nemfideszes" barátunknak: Sajnos eljerülte a figyelnwdet szeretném hinni, hogy nem szándékosan) az az apróság, hogy leírtam tisztán és érthetően, amit elkottyantott a navos. Kettő évig b.sssztattak. semmilyen elnaraszralás nem történt, ahogy szabálytalabságot sem állapítottak meg. Csak hazavágták a vállalkozásimat az állabdó jelenlétükkel.

Gratulálok egyébként a nulla megalapozottsággal bíró feltevéseidhez.

Pályázat" nem a közbeszerzésekről beszéltem, vár annak is vannak szabályai, ami azért jó, mert a fidesz legalább tudja, mit szeg meg.

A "más is ezt csinálná" számomra nem érv. Majd akkor sírjunk, ha az a más odakerül és valóban ezt fogja csibálni! A feltevéseket hagyjuk meg a filneseknek, a prejudikálást meg hagyd meg a navnak, ők érzik magukat törvény felett állónak.

Hogy a dohányboltokkal kapcsolatban te mit hiszel, vagy bem hiszel, az a te dolgid, de nyugodtan sétálj be pár trafikba ès érdeklődj a tulaj politikai hovatartozása vagy kapcsolatai felől! Ha találsz olyat, amelyik nem fideszes, szólj! Kb háromszázzal volt valamilyen kontaktom. Mind egykutya...

Tudod, az önkormányzat is egy munkahely. Ahol feladatok vannak. Ez alapján kell(ene) egy dolgozót megítélni. Ha egy dolgozó elmondja a saját véleményét ès emiatt hátrány éri, az szerinted rendben van. Szerintem nincs. Mert elvileg véleményszabadság van. Ha megmondják, mit gondolj, az már nrm a demomrácia. Arra is van példa, kicsit északabbra...

Ha pedig valaki a feladatát ellátja, akkor miben volt kerékkötő? Hagyjuk ezt a mellébeszèlést!

2018. szept. 14. 12:51
 40/49 anonim ***** válasza:

"Jesszus...hány éves vagy?"

Hallottál valaha olyan ellenvéleményt a Rambó film kapcsán, hogy - nem kérem, Amerikában ott nem lehetséges az ilyesmi. -?

- Ott nem verheti meg a seriff a csavargót -

- Kizárt eset, hogy egy rendőr semmiért bevigyen. -

- Ott nincs rendőri túlkapás. -

Mondjuk a nagy port felverő ügyek ide is elhallatszanak, amikor a feketék törnek, zúznak napokig, meg megelégelik, hogy úgy puffantsák le őket a zsaruk, mint a nyulat, akik előbb lőnek, aztán kérdeznek.

A demokrácia fellegvárában.

Talán tagadod?

2018. szept. 14. 12:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!