Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Sargentini egyezménnyel...

A Sargentini egyezménnyel mennyire nőtt az esélye annak, hogy végre eltakarodik a fidesz?

Figyelt kérdés
2018. szept. 12. 23:35
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
63%
Tovább erősíti a Fidesz helyzetét. Még az Orbán ellenes oldalak kommentárjai is azt írják, hogy ezt azért nem kéne....
2018. szept. 13. 05:43
 12/49 tgt ***** válasza:
35%
Orbán szeretett volna Európa vezetője lenne, de már csak Európa hülyéje lehet.
2018. szept. 13. 06:52
 13/49 anonim ***** válasza:
4%

"Annak nőt az esélyé, hogy ki leszünk szépen bszva az unióból lassan."

Ha most történne, már az későn lenne.

2018. szept. 13. 07:22
 14/49 anonim ***** válasza:
77%

Most nőt esélye, hogy saját pártcsaládod csinál.

Az EU nem szól bele a belpolitikába, ezzel a Fidesz nyert.

2018. szept. 13. 07:46
 15/49 anonim ***** válasza:
52%
Nulla egész nullával. Szerinten van a világon olyan ember akit érdekel hogy egy málészájú holland nő öt elemivel mit firkál?
2018. szept. 13. 11:18
 16/49 anonim ***** válasza:
49%
Eppen ellentets hatasa van. Ezzel most meg azok is a fidesz melle allnak akik eddig kozombosrk voltak. Pl en is. Mert iLen hazaarulo bandara mint az ellenzek ezutan tobbet nem szavaznek az fix es sok ismerosom van ezzel igy. Viktor is egy fereg de legalabb nem be$zari nem alamuszi, igy kiallni a hazajaert az en szememben most somat nott pedig nem.szerettem eddig.
2018. szept. 13. 12:04
 17/49 anonim ***** válasza:
41%
Jaj ugyanmár, nem a hazájáért ált ki ideológiai okokból. Ez csak egy politikai játszma számára.
2018. szept. 13. 12:14
 18/49 anonim ***** válasza:
39%
Teljesen mindegy mi volt a mogottes szandek a teny teny marad. A hazaja mellett kiallt még ha onos erdekbol is, mig az ellenzek elarulta az orszagot meg ha jo erdekbol is. Bar szerintem nincs az az erdek ami mwgengwdne a hazaarulast.
2018. szept. 13. 12:21
 19/49 Koves24 ***** válasza:
37%

Ki válasza le a fideszt ?

Én csak azért vagyok fideszes , mert ők a kisebbik rossz

A mszp a jobbik vagy bár melyik kommunistákra épülő párt , csak rosszabb lenne , mint a mostani fidesz !

Én legalábbis úgy érzem , hogy jobban élek most , mint amikor Feri volt hatalmon !

Amíg nem ha lesz egy normális ellenzék , akik nem egymás torkát harapdálják , mert egymással se képesek megegyezni , még párton belül se , addig én biztos a fideszre szavazok

Mérlegelem a veszélyeket , és jelenleg a fidesz jelenti a kisebb veszélyt

2018. szept. 13. 12:47
 20/49 Koves24 ***** válasza:
48%

Magyarán a jelenlegi ellenzék , egy vicc , semmi más !

Mert nyerhetek volna , ha összeállnak , mert akkor 52% lett volna fidesz 48 aval szemben

De nem ők inkább marakodtak egymással , így megérdemlik hogy elbuktak

Gyökeresen kéne őket megreformálni

Mindet kidobni , és új emberekből egy rendes ellenzéket verbuválni

Sajnos ezekben nem lehet bízni !

Feri tolvaj disznó , Vona meg áruló !

2018. szept. 13. 12:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!