Van (nak) -e a melegházasság ellen nem valláson alakuló, racionális érvek?
Neked nem lehet valami sikeres a nemi életet,ha ennyi frusztrált vagy...
Attól,hogy másokat gyűlölsz még nem leszel sikeresebb az ellenkező nemnél...
Amúgy, kedves melegpártiak (és melegek), értem hogy házasodni akartok...
De nem ti ágálltok a leghangosabban a házasság intézménye ellen??????
#jöhetalepontozás
36 os képzeld el a pici korlátolt agyaddal hogy a homárok is járnak dolgozni és fenn tudják tartani magukat.... Tudd meg gyökér 5 éve élek párommal és eltartjuk magunkat.
Ismersz akár egy meleget is személyesen? Vagy csak utálni kell valakit? Nem szoktam másokat sértegetni de itt annyi a gyűlöletet hogy nem kérek elnézést miatta.
Melegnek lenni bűn....mert mást bántani az rendben van ugye? Meg az alkoholista apa aki mindennap megveri a gyereket az is ok, csak nehogy búza legyen...
Inkább lenne minden hetero hálás a melegeknek hogy több csaj marad nekik. És igen az átlag meleg jobban ad magára mint egy átlag heteró férfi, úgyhogy legtöbben vonzóak lennénk a nőknek csakhogy nekünk nem kell nő :)
Ja és homofóbok nektek miért jáj ha két meleg összeházasodhat? De tényleg miért?
Ki írta, hogy rendben van, ha egy alkesz apa rendszeresen bántalmazza a gyerekét? Esetleg a te szemszögedből a melegek a gyerekeiket verő alkoholistákkal hasonló szinten vannak?
Pont hogy nincsenek hasonló szinten ezt próbáltam megértetni. csak ez a mai társadalom jobban tolerálja az alkoholistát aki veri a gyerekét mint egy meleg párt akikkel semmi baj nincs.
Itt a baj tiszta középkorban élünk...
Ahhoz képest csak te hoztad fel az alkeszeket, senki sem hasonlította őket hozzátok. Melyik alternatív társadalomban élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!