Felesleges, esetleg káros a gender szak?
Én azon röhögök már több mint egy éve, hogy a sok-sok rettegő dzsenderfélő térdig fossa magát egy olyat társadalomtudományi mesterszaktól, aminek alig tíz hallgatója van, meg mert hogy ez ideológiai képzés, és megváltotatja a nemzetet meg fiút csinál a lányokból meg fordítva jajjajaja.
Micsoda erő van ebben ebben a tökös magyar nemzetben, hogy majd ez a tíz egyetemista, akiknek ráadásul nem is ez az alapszakja, majd elterjesztik a dzsendersemleges véjcét jajajajajajja
és a legjobb az, hogy a hülye kormány még le is térdel ez előtt az akarat előtt miközben korábban ők akkreditálták a képzést.
kollektíve a majdnem hárommilliós szavazó táború Fidesz szipogva reszket a sarokban, egy egyetemi mesterszak 10 hallgatójától.
Ilyenkor mocskosul örülök, hogy nem vagyok fideszes, ennél beszaribb életképtelen bandát még nem hordott hátán a föld. Mi lenne ha nem tíz hanem akár kétszáz dzsenderista egyetemista volna?
Szerintem már sorra kötnék föl magukat a jobberek, mert rettegnének attól, hogy elfelejtik, hogy fiúk-e vagy lányok.
" s ha valami egy gépelt oldalnál hosszabb szöveg, és nem szépirodalom, gyanakvó leszek."
ez itt a mélypont a válaszok között.
Igen így beszél az a hülyegyerek, akit folyton megb@@@tak történelemből IS.
nem ő tohonya lusta, hanem hosszú volt a könyv :-)
22.
10 éve vagyok a Rubicon történelmi folyóirat előfizetője.
Bölcsész beállítottságú mérnök? Bölcsészmérnök? Az furcsa egy képződmény lehet.
#25 Akkor te a transzexuálisokat hova sorolnád?
Az a baja világ em ilyen fekete és fehér ahogyan ti képzelitek. Vannak árnyalatok is.
Ne mondd, hogy nem hallottál még a BME-ről, a BölcsészMérnök Egyetemről? Hatalmas a bölcsészmérnökökre a piaci igény, nem véletlen, hogy a világ minden tájáról, többek között Japánból is hozzánk jönnek tanulni.
#25: "Felesleges és káros. Akinek farka van, az férfi, akinek puncija van, az nő."
Értem. De mi köze van ennek a genderszakhoz?
"Minden, ami ennek ellentmond, szélsőségesek kitalációja, amivel azt akarják elérni, hogy több legyen a szexuálisan deviáns ember, ezáltal kevesebb gyerek szülessen, és hamarabb kihaljanak az emberek Európában."
Két eset lehetséges. Az egyik az, hogy halvány fogalmad sincs, mit tanítanak ezen a képzésen, de elhiszed, hogy egyetemen, mesterképzésen tanítják, hogyan pusztítsa el az emberek 95%-át egy 5%-nyi kisebbség, akiknek erre nincs semmiféle oka (mert értelmes indokot nem tudsz, miért akarnák kipusztítani az embereket). Ebben az esetben szellemi fogyatékos vagy.
A másik eset, hogy pontosan tudod, hogy ez egy állatság, de akkor is kiírod, mert trollkodsz. Ebben az esetben egy rosszindulatú szellemi fogyatékos vagy.
"Akkor te a transzexuálisokat hova sorolnád?"
Az elmebetegek közé, akiknek pszichológusra vagy pszichiáterre van szükségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!