Milyen az a gendersemleges véce?
Figyelt kérdés
Én már olvastam ilyenről, de nem tudom vicc volt-e, vagy sem. Tényleg van ilyen? Magyarországon is vannak ilyenek? Hol? Hány db?2018. jún. 26. 11:38
1/18 anonim válasza:
Tényleg van. Magyarországon nincs, itt még nyilvános vécé is alig van.
2/18 A kérdező kommentje:
És az milyen? Hány fülke van benne, és mi van rárajzolva az ajtókra? Pl. én, egy férfinak született konvencionális, tehát magát heteroszexuális férfinak érző férfi milyen fülkébe mehet be?
2018. jún. 26. 12:00
3/18 anonim válasza:
Ez lényegében szinoníma a koedukált mosdóra, annyira nem megfoghatatlan dolog.
4/18 anonim válasza:
csak abba a fülkébe mehetsz bele, amelyik éppen üres
6/18 anonim válasza:
Emlékszem első munkahelyemen egy szem fülke volt oda jártak férfiak, nők vegyesen. Akkor még elnézést kértek érte, hogyha ez valakinek kellemetlenség. Ma már nyugodtan lehet mondani, hogy ez egy "gendersemleges munkahely". Hozzáteszem teljesen jól megvoltunk, azóta sem értem mit számít, hogy melletted lévő fülkében nő vagy férfi fekteti éppen a kábelt, de hát ez van biztos ettől libsisedtem be. :-D
7/18 anonim válasza:
nembaj csak a jegyző bezárathatja a boltot ha 4 nél több az alkalmazott
8/18 anonim válasza:
Amikor a nemi identitászavar nevű mentális betegségben szenvedő emberek követelték maguknak a jogot, hogy használhassák a nemüknek nem megfelelő mosdót is, érthető módon elég nagy felháborodás keltettek ezzel (egy férfi a női mosdóban - vagy fordítva - nem túl szerencsés dolog). Erre a "problémára" találták ki a nemileg semleges mosdókat. Oda az megy be aki akar. Tudtommal Magyarországon kimondottan ilyen nincs, elég nagy vihart kavarna, ha lenne.
9/18 anonim válasza:
Csak piszoárok vannak. Na de szarni is azokba kell.
10/18 anonim válasza:
Olyan wc ahova te is bemehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!