Ti mit gondoltok erről a cikkről?
Ezek senkik, nulla emberek akik egymásnak írogatnak és balhéznak, mert így tudnak fennmaradni a szennyvíz tetején. Nem kell velük foglalkozni.
35N
Elvből nem olvasok Puzsért. Egy felszínes, laikus alak, nulla ismerete van azokról a témákról, amikről konyhafilozofálgat.
Régen sokat hallgattam, szóval nagyjából el tudom képzelni a címet látva, hogy miről írt: fogott néhány szélsőséges példát, és arra alapozva érvelget, hogy a feminizmus milyen káros.
Pont ez a fószer pofázik, aki régen feministának tartotta magát. :D Nézd már pár régi írását, filmkritikáját. :DDD
Azt sem tudja már mivel tűnjön fel. Hát én inkább egy szerencsétlen gyökeret látok, aki régen még hiteles volt, de mióta magánéleti problémái vannak a nőkkel, rászállt a femikre, aztán sír, hogy darázsfészekbe nyúl.
Sértődött privit nem kérek a puzsér szektásoktól, mert nem reagálok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!