Felesleges, esetleg káros a gender szak?
Figyelt kérdés
Akik így gondolják, mennyit tudnak a témáról? Alá tudnátok támasztani a véleményeteket, érvekkel, hiteles forrásokkal?2018. aug. 11. 22:25
2/32 anonim válasza:
Nos hát én műszaki volnék, s ha valami egy gépelt oldalnál hosszabb szöveg, és nem szépirodalom, gyanakvó leszek.
Ott már valaki csal. Valaki fossa a szót a semmiről. Biztos hiba, túl "kocka" vagyok, de az ilyen jellegű szómen és
3/32 anonim válasza:
2.
Szóval a szómenést károsnak tartom, kétlem, gátolom.
4/32 anonim válasza:
Szerintem is káros. Én imádom, amikor mások mondják meg, hogy mit kéne dolgoznom, minek kéne a hobbimnak lennie és kivel kéne barátkoznom, csupán az alapján, hogy punci vagy kuki van a lábaim között. Kétbiten túl nem szabad gondolkodni, mert megfájdul az ember feje.
7/32 anonim válasza:
"Felesleges, és káros is."
És erre az értelmes megállapításra valamelyik falusi kocsmában döbbentél rá az ívós haverjaiddal?:D
8/32 anonim válasza:
6. Meg. Sőt, még a biciklim színét is kritizálják. Ugyanezen érvelés alapján.
Stb. ostobaságok.
9/32 anonim válasza:
Minden búzi felesleges, és káros is.
10/32 anonim válasza:
#8 mert?
Ha a rózsaszín brongával van baj: ez volt ingyé, azt kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!