Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kuruc info állítólag nem...

A kuruc info állítólag nem rasszista, de akkor mégis mi ez? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

[link]

A négerekkel mi bajuk van? Miért írják egy állítólag "korlátlanul magyar" oldalon, pl. hogy külföldön milyen arányban bűnöznek a négerek? Miért?? Mi közük van hozzá??

Elfogadom hogy a cigányokkal bajuk van, és már nem is csodálkozok a rájuk tett kijelentéseken, de nekik állítólag csak az "olyanokkal" van problémájuk, de akkor mégis mi a franc közük van hozzá hogy a francia válogatott zömében feketékből álll?? És legfőképp, MIÉRT ZAVARJA EZ ŐKET HA NEM RASSZISTÁK???

2010. jún. 18. 22:28
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
56%

"Te tényleg azt hiszed, hogy a gettólakó néger, muszlim, cigány azért bűnözik mert unatkozik?"

Ki a franc írta azt, hogy unalomból bűnöznek? Másold ide azt a részt a hozzászólásomból! Honnan szedted ezt a baromságot?

Gondolom tisztában vagy vele, hogy a bevándorlók java része még a befogadó ország nyelvét sem hajlandó megtanulni! Az még senkit nem jogosít fel arra, hogy bűnöző legyen, csak azért mert nincs munkája, vagy mert annyira hülye, hogy még a 8 általánost sem képes végigcsinálni, vagy mert észbeli hiányosságok miatt felfogja a normális együttélés mikéntjét! A bevándorlók túlnyomó többsége bűnöző, és barbár!

2010. jún. 24. 17:07
 52/57 anonim ***** válasza:
41%
Még mindig nem értem, hogy honnét jött ez a "mi jogosítja fel őket a bűnözésre" duma? Te valami burokban élsz vagy mi? A bűnözés nem jog és nem jókedvükből bűnöznek. De olvass továbbra is kuruc infót, ott az igazság. Részemről lezártam, nem ütöd meg a színvonalat.
2010. jún. 24. 21:22
 53/57 anonim ***** válasza:
70%

"A bűnözés nem jog és nem jókedvükből bűnöznek."

Te engem abszolút nem érdekel miért bűnöznek. Lényeg az, hogy olyan emberekre nincs szükség, akik képtelenek beilleszkedni a társadalomba, és hasznos tevékenységet végezni. Az ilyenek húzzanak vissza a Afrikába v Indiába ahonnan jöttek, azt ott gyilkolásszák a saját fajtájukat ne minket.

2010. jún. 24. 21:38
 54/57 anonim ***** válasza:
72%

21:22

Szerintem pedig te élsz burokban és nem akarod látni az igazságot. Először arra gondoltam, hogy megkérlek rá, hogy fejtsd már ki, hogy miért is bűnöznek, aztán rájöttem, hogy csak baromságokat írnál. De gondolom az áldozatok és családtagjaik örülnének neki, ha megmagyaráznád nekik mennyire rasszisták.

2010. jún. 24. 21:52
 55/57 anonim ***** válasza:
56%

tegnap 21:22!

Nem a kuruc.info-ról művelődök, gondolom te vagy rátapadva arra az oldalra 0-24-ig. Általában külföldi fórumokról és híradásokból szerzem az információimat az integrálódásra képtelen "békés" bevándorlókról. Ha már színvonalnál tartunk, akkor fejtsd ki, hogy miért is van szüksége bármelyik országnak ilyen emberekre! Ja igen...te már feladtál egy kulturált vitát, mert csak liberális dogmákban hiszel. Felejts el. Szervusz!

2010. jún. 25. 12:23
 56/57 anonim ***** válasza:
60%

Hihetetlen, hogy a mai"Hitler Jugend" mennyire buta.

A mai szélsőjobboldali,jobbikos fiatalság mint történelemből, mint társadalomismeretből tudatlan.Hülye demagóg(márha tudjátok mit jelent) szlogeneket hajtanak, mitsem tudva a valós tényekról.Legalább olvasnátok néha a kuruc.info-n kívül valami értelmeset, lenne saját véleményetek.És, hogy kitérjek egy kicsit az általánosításra. Tőlünk nyugatra pl.Ausztriában, ki van írva, hogy "magyarok ne lopjatok!" van alapja de mégis felháborodtunk ezen, mert az általánosítás nem állja meg a helyét,mindenki azt hangsúlyozta, hogy "én nem lopok, akkor ne írjanak ilyet"hozzáteszem JOGOSAN!

Ha amit ti képviseltek, megállja a helyét, akkor mi, magyarok tolvaj nép vagyunk.

és ha ti általánosítottok akkor én is, HÜLYÉK VAGYTOK, HOGY ILYET ELHISZTEK!

2010. jún. 26. 10:32
 57/57 anonim ***** válasza:

vagy talán te vagy túl tájékozatlan ahhoz hogy átlásd ha a személy és vagyon elleni bűncselekmények szinte kizárólag cigányok követik el akkor bizony jogos az általánosítás. már egyszer vhova belinkentem de most ide is passzol:

http://www.youtube.com/watch?v=fTwveHGrym4

Talán nem csak rtl klubot meg tv2 kéne nézni ahol csak úgy "fiatalok agyonvertek kiraboltak 8X éves nénit" színvonalú tájékoztatás van. Apropó ez ellen is lehetne tiltakozni "sérti a fiatalo jogait rossz szinbe tűnteti fel őket hogy a bűnözésnél utaltak az elkövetők korára" miért is nincs "fiatalok érdekvédemi szervezete" ha már cigányoknak van, és az nem engedi megmondani hogy az elkövetők cigányok voltak.

"Tőlünk nyugatra pl.Ausztriában, ki van írva, hogy "magyarok ne lopjatok!" van alapja de mégis felháborodtunk ezen"

De ott ki lehet írni még ha minekünk nem tetszik v a "magyarok érdekeit sérti" akkor is. Viszont amikor nálunk kiirja vki a boltja ajtajára hogy "cigányokat nem szolgálok ki" abból mindjárt hírértékű rasszistázás lesz és a boltost a tábla eltávolítására és büntetés megfizetésére kötelezik.

Ez a különbség a két ország között. A demokrácia és a "kisebbségi fajvédelem" között.

2010. jún. 26. 10:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!