Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kuruc info állítólag nem...

A kuruc info állítólag nem rasszista, de akkor mégis mi ez? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

[link]

A négerekkel mi bajuk van? Miért írják egy állítólag "korlátlanul magyar" oldalon, pl. hogy külföldön milyen arányban bűnöznek a négerek? Miért?? Mi közük van hozzá??

Elfogadom hogy a cigányokkal bajuk van, és már nem is csodálkozok a rájuk tett kijelentéseken, de nekik állítólag csak az "olyanokkal" van problémájuk, de akkor mégis mi a franc közük van hozzá hogy a francia válogatott zömében feketékből álll?? És legfőképp, MIÉRT ZAVARJA EZ ŐKET HA NEM RASSZISTÁK???

2010. jún. 18. 22:28
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
92%
Ha célpont nem lenne, ma nem lenne Orbán-kormány! :D
2010. jún. 18. 23:08
 12/57 anonim ***** válasza:
48%
Az egy dolog, hogy itthon fikázzák a cigányokat, az lenne a dolguk. De egy Henry-t, nem is ismerik a francia viszonyokat. Én több évig tanultam lionba és eszembe nem jutna ilyen hülyeségeket írni.
2010. jún. 18. 23:08
 13/57 anonim ***** válasza:
62%

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:01

Oh csak nem napiszar szökevényt tisztelhetetek benned?

Vagy csak rád is igaz a vicc:Kisfiam ismered Petőfit? Mööööö - Mi akarsz lenni kisfiam? Focistaaaaaaa

:D

2010. jún. 18. 23:10
 14/57 anonim ***** válasza:
58%
Tévedés ne essék szeretem a JÓFÉLE focit!
2010. jún. 18. 23:11
 15/57 anonim ***** válasza:
67%

Egyrészt kicsit túlzónak tartom ezt a cikket, mert ugye több fehér is van a francia válogatottban, de másrészt igaza van a kurucnak. Tényleg rendesen elszaporodtak a bevándorlók, és csak figyelmeztet a kuruc.

De aki "13éves", "mindenkit szidó"knak nevezi a szerkesztőket, azoknak üzenem hogy olvassák a Holokauszt-vitát, amit a kuruc.info kezdeményezett, és mindvégig normális hangnemben beszélt. Ő esélyt ad mindkettő oldalnak, hogy elmondják az érveiket, és nem olyan mint a másik oldal, miszerint törvénybe iktatják a tagadását.

2010. jún. 18. 23:26
 16/57 anonim ***** válasza:
81%
mármint a tagadást tiltó törvényt.
2010. jún. 18. 23:27
 17/57 anonim ***** válasza:
73%
Merre van ez a vita? Érdekelne...
2010. jún. 18. 23:32
 18/57 anonim ***** válasza:
74%
Igaza van a kuruc.infonak.Pedig én nem nagyon szeretem a franciákat de ez már sok hogy egy francia legyen kisebbségben a francia válogatottban.
2010. jún. 18. 23:44
 19/57 anonim ***** válasza:
71%
kérdező, van egy olyan érzésem, hogy te is fekete vagy. tudod mi azért csak európához tartozunk és szeretnék ha nem a multi kulturalizmus öltene testet itt, hanem a nemzetek egyéni kultúrája. egyébként teljes mértékben egyet értek a cikkel.
2010. jún. 18. 23:51
 20/57 anonim ***** válasza:
62%

[link]

Asszem ez a vita az előzményekkel együtt, de engem nem is igazán érdekel.

Semmi közöm ahhoz, hogy mit csináltak a zsidókkal a németek, meg amúgy is unom már. Tessék engem békén hagyni, senkit nem érdekelnek az örökös önsajnálatukkal.

2010. jún. 18. 23:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!