A négerekkel mi bajuk van? Miért írják egy állítólag "korlátlanul magyar" oldalon, pl. hogy külföldön milyen arányban bűnöznek a négerek? Miért?? Mi közük van hozzá??
Elfogadom hogy a cigányokkal bajuk van, és már nem is csodálkozok a rájuk tett kijelentéseken, de nekik állítólag csak az "olyanokkal" van problémájuk, de akkor mégis mi a franc közük van hozzá hogy a francia válogatott zömében feketékből álll?? És legfőképp, MIÉRT ZAVARJA EZ ŐKET HA NEM RASSZISTÁK???
Az neked mért rasszizmus, mert olyan híreket mondanak, amikről a tv-ben alig lehet hallani(cigánybűnözés, zsidó pofátlanságokról). Igaz hogy néha kormosnak, orknak hívják a cigányokat, de aki 2000 forintért gyilkol, az szent!?
2010. jún. 19. 20:11
33/57 A kérdező kommentje:
valamit benéztél, ugyanis én nem ezt mondtam, olvass csak vissza, miért tartom én őket rasszsitának...
2010. jún. 19. 20:43
34/57 anonim válasza:
Az, hogy a kurucinfó valós problémákat vet fel( márha nem épp valamilyen összesküvéselméletet gyárt), azzal még nem találja fel a spanyol viaszt, és nem is csinál semmi bajt.D e az amilyen stilusban beszél népekról/országokról/vallásokról türhetetlen.Ízig-vérig rasszista, antiszemita portál hiába is tagadják.Ráadásul még hazug is!
2010. jún. 20. 13:22
35/57 anonim válasza:
Ha nem tudnám, hogy francia válogatottról van szó, én afrikaira tippelnék. A játékosok nevei között is csak elvétve van francia. Nekem inkább az jönne le, hogy ez egy afrikai válogatott pár meghonosított franciával. Egyébként miért nem sütitek rá a többi válogatottra, ahol mondjuk nincsenek négerek, hogy rasszisták? Én ellene vagyok ennek a multikulti felfogásnak, főleg azért mert ez csak európában divat, hogy fogadjuk be az összes integrálódni képtelen bűnözőt. Egyébként ha annyira zavar sokakat a kuruc.info, akkor miért is olvassák annyira vehemensen? Ja, aki lepontozza a válaszomat, az rasszista.
"Végezetül pedig ha ide kattint, akkor úgy böngészheti a Kuruc.infót, hogy közben szorgosan fújja a gyapotszedő néger rabszolgánk a dudáját."
2010. jún. 22. 17:23
37/57 A kérdező kommentje:
"ak európában divat, hogy fogadjuk be az összes integrálódni képtelen bűnözőt.
a focisták bűnözők?
2010. jún. 22. 17:25
38/57 anonim válasza:
Mi történik azzal akinek az agya nem kap elég oxigént?
Éber kómába esik.
És aki nem olvas elég kuruc.info-t?
Héber kómába esik.
2010. jún. 22. 17:55
39/57 anonim válasza:
nos igen annak az embernek nincs baja a cigányokkal aki nem ismer, nem lát, nem él velük egy városba. De majd egyszer látogasson el szabolcsba pl ahol már a rendes magyar iskolák fele tele van cigánnyal és ha a gyerek nem akar mellé ülni a tetves söpredékének akkor máris rasszista. Szóval csak olyan mondja hogy nincs semmi baja a cigányokkal aki ismeri is őket
2010. jún. 22. 18:25
40/57 anonim válasza:
A francai focisták java nem francia származású, de ez nem csak róluk mondható el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!