A kuruc info állítólag nem rasszista, de akkor mégis mi ez? (folyt. Lent)
A négerekkel mi bajuk van? Miért írják egy állítólag "korlátlanul magyar" oldalon, pl. hogy külföldön milyen arányban bűnöznek a négerek? Miért?? Mi közük van hozzá??
Elfogadom hogy a cigányokkal bajuk van, és már nem is csodálkozok a rájuk tett kijelentéseken, de nekik állítólag csak az "olyanokkal" van problémájuk, de akkor mégis mi a franc közük van hozzá hogy a francia válogatott zömében feketékből álll?? És legfőképp, MIÉRT ZAVARJA EZ ŐKET HA NEM RASSZISTÁK???
"Én több évig tanultam lionba és eszembe nem jutna ilyen hülyeségeket írni."
Tanultál te anyádba..
Jean Moulin University. Nagyon sokan mentünk ki a bgf-ről és szerintem a mi napig is vannak ott magyar diákok és a világ minden tájáról.
Te csak a kis magyar egyszerű kuruc agyaddal látod a világot a falu végéig.
vicces.... ilyen alapon keressünk már a mai magyar válogatottba olyat aki 17 generációra visszamenően magyar...
franciaországban már alapból azért is sok a néger, mert anno észak afrika jelentős része francia gyarmat volt igy megindult az odavissza munkaerő áramlás...(századforduló) és mi vna akkor hogyha néger? francia állampolgárok (csak igy játszhatnak a válogatottba) valószinü hogy nem fél éve laknak franciaországban hanem már legalább 5-10...
de hát ezen a kurucon megin jót nevettem...
A svájciak viszont svájciak. Miután Trianonért sem felelősek, nekik drukkolunk.
hogy lehet vki ilyen suta hogy történelmi alapon szurkol csapatnak? trianont már a focihoz is hozzá lehet füzni... szánalmas hogy egyesek megbizható hirforrásnak tartják a kurucot... többnyire abból áll hogy más hirportálokról kimásolják a cikket majd irnak hozzá egy 5 soros kommentárt az elejére.. csak akkor írják ők a cikket hogyha bele lehet tenni hogy ork,maszop,szadesz,köcsög zsidók, ávh hasonlók.. hogyha egy átlagos hir akkor csak jobb egérgomb másolás beillesztés.... nagy tudomány kell ehhez.. aztán még etetik a népet hogy támogassák őket pénzügyileg... rájöttek igy 4 év után hogy ebből
pénzt tudnak szedni...
"Nevezetesen, ők a hagyományos fehér európai kultúrát valóban jobbnak, magasabb rendűnek, minőségibbnek, és ezért védendőnek tartják a többi kultúrával szemben. És tényleg annyira elvetendő ez a látásmód?"
Köszönjük, "FEHÉR európai kultúra" ezzel tulajdonképpen ha burkoltan is, de te is azt mondod hogy rasszisták. Igen, elvetendő látásmód, jogukban áll szeretni a kultúrájukat, de ez nem feltétlen jelenti azt hogy mások kultúráját lenézhetik, vagy hogy magasabb rendűnek képzelhetik magukat. "Az ember színe fehér" - olvastam már ilyet is, mégis mi ez ha nem rasszizmus???
Nem gondolom hogy Franciaország átveszi az afrikai kultúrát csak mert zömében négerekből áll a válogatotja...ha azok a feketék Franciaországban születtek, úgy szocializálódtak mint egy európai, és történetesen jobban fociznak mint a fehér focisták, akkor mégis mi a büdös francért csípi ez a kuruc szemét? Vagy talán inkább küldjenek ki gyengébbeket, mert fehérek?
"a kuruc info egy hírportál, aminek/kinek sajátos nézetrendszere van! Ennyi"
sajátos nézetrendszer = rasszizmus, ennyi.
Ennyi erővel az ATV is hírcsatorna aminek sajátos nézetrendszere van.
Mindent lehet úgy forgatni hogy az ő nézeteik kerüljenek előnyös megvilágításba, meg lehet aztcsinálni hogy csak azokat a híreket közöljék amelyek az ő igazukat bizonyítják a többit meg elhallgatni...és ez mindkét oldalról igaz.
"kérdező, van egy olyan érzésem, hogy te is fekete vagy. tudod mi azért csak európához tartozunk és szeretnék ha nem a multi kulturalizmus öltene testet itt, hanem a nemzetek egyéni kultúrája. egyébként teljes mértékben egyet értek a cikkel."
kvára nem vagyok fekete, szeretem az európai kultúrát, DE mindennek van határa.
Nagyon jól fociznak a négerek.
Ki se jutnak a csoportból. Mexikó porig alázta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!