Mièrt kell igy tonkretenni a Balatont?
Pl: Balaton Foldvàr -> szabadstrandbol lett privàt strand, 700 ft a belèpo, igy egy 5 szemèlyes csalàdnak mint az enyèmnek napi 3500 ft megy el csak a belèpèsre. Rengetek zold teruletbol indokolatlan mennyisègu parkolokat èpitettek. ès ez nem csak Foldvàron
èn eleinte Fideszes voltam, de kezdtem azt hinni hogy itt nem a bevàndorloktol kell fèlni hanem magàtol a Fidesztol, az nagyobb veszèly
Osszefoglalva:
- Van egy szabadstrand, egy jol mukodo kozszolgàlat. Jol fentartok strandrol beszèlunk, tisztasàg ès biztonsàg.
- eldontik hogy privatizàljàk, 700ft-os belèpo.
- A strand minosège, mindezek alatt NEM JAVULT egyàltalàn, csak kilet èpitve egy parkolo meg egy keritès.
Tehàt, osszesègben, egy olyan szolgàlatèrt kell fizetni heti 25 000 ft-ot, ami 1 ève ingyenes volt, s egy èv ota nem vàltozot semmit, sot, talàn mèg rosszabb is lett.
Teszem hozzà hogy èn rosszul tettem fel a kèrdèst, semmi koze nincs a Fidesznek, felesleges provokàcio volt a rèszemrol amièrt elnèzèst kèrek. Ez az onkormànyzat busines-e, holnap megyek is reklamàrni, remòlem meghallgatnak.
Akkor háborogjunk a fizető parkolókért is. Ott van az aszfalt ott van az utca "ezeréve" adófizetők pénzéből , semmi fejlesztés csak egyik nap kibaxnak rá parkolóórákat és szedik a pénzt,büntet a parkolóőr..Mire kinek hogyan milyen jogon?
Ez van ,ezt is be kell nyelni.Annyit tehetsz, hogy te meg adót csalsz, így kvittek vagytok az állammal :)
"èn eleinte Fideszes voltam, de kezdtem azt hinni hogy itt nem a bevàndorloktol kell fèlni hanem magàtol a Fidesztol, az nagyobb veszèly"
Jó reggelt, ezt már legalább 8 éve lehet tudni. Balatonon nem éri meg nyaralni, bolgár tengerpart sokkal olcsóbban jön ki repülővel egy hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!