Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mièrt kell igy tonkretenni a...

Zuzu82 kérdése:

Mièrt kell igy tonkretenni a Balatont?

Figyelt kérdés

Pl: Balaton Foldvàr -> szabadstrandbol lett privàt strand, 700 ft a belèpo, igy egy 5 szemèlyes csalàdnak mint az enyèmnek napi 3500 ft megy el csak a belèpèsre. Rengetek zold teruletbol indokolatlan mennyisègu parkolokat èpitettek. ès ez nem csak Foldvàron

èn eleinte Fideszes voltam, de kezdtem azt hinni hogy itt nem a bevàndorloktol kell fèlni hanem magàtol a Fidesztol, az nagyobb veszèly

2018. júl. 13. 16:34
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
500 forint alatt nem kapsz lángost, és azon még nincs semmi. Tejföllel, sajttal simán veri az ezret.
2018. júl. 14. 19:22
 52/57 A kérdező kommentje:

Osszefoglalva:

- Van egy szabadstrand, egy jol mukodo kozszolgàlat. Jol fentartok strandrol beszèlunk, tisztasàg ès biztonsàg.

- eldontik hogy privatizàljàk, 700ft-os belèpo.

- A strand minosège, mindezek alatt NEM JAVULT egyàltalàn, csak kilet èpitve egy parkolo meg egy keritès.

Tehàt, osszesègben, egy olyan szolgàlatèrt kell fizetni heti 25 000 ft-ot, ami 1 ève ingyenes volt, s egy èv ota nem vàltozot semmit, sot, talàn mèg rosszabb is lett.

Teszem hozzà hogy èn rosszul tettem fel a kèrdèst, semmi koze nincs a Fidesznek, felesleges provokàcio volt a rèszemrol amièrt elnèzèst kèrek. Ez az onkormànyzat busines-e, holnap megyek is reklamàrni, remòlem meghallgatnak.

2018. júl. 15. 16:43
 53/57 Katesz01 válasza:
Az igaz hogy sajnos egyre kevesebb a szabadstrand.
2018. júl. 15. 16:51
 54/57 anonim ***** válasza:
10%
Voltál már bent a strandon, amióta fizetős? Nem minden újjítás látszik kívülről.
2018. júl. 15. 16:53
 55/57 A kérdező kommentje:
hogyne lettem volna bent, szerinted mèg is mirol pofàzok itt 3 napja baràtom?
2018. júl. 15. 19:00
 56/57 anonim ***** válasza:
0%

Akkor háborogjunk a fizető parkolókért is. Ott van az aszfalt ott van az utca "ezeréve" adófizetők pénzéből , semmi fejlesztés csak egyik nap kibaxnak rá parkolóórákat és szedik a pénzt,büntet a parkolóőr..Mire kinek hogyan milyen jogon?

Ez van ,ezt is be kell nyelni.Annyit tehetsz, hogy te meg adót csalsz, így kvittek vagytok az állammal :)

2018. júl. 15. 19:04
 57/57 anonim ***** válasza:
0%

"èn eleinte Fideszes voltam, de kezdtem azt hinni hogy itt nem a bevàndorloktol kell fèlni hanem magàtol a Fidesztol, az nagyobb veszèly"

Jó reggelt, ezt már legalább 8 éve lehet tudni. Balatonon nem éri meg nyaralni, bolgár tengerpart sokkal olcsóbban jön ki repülővel egy hétre.

2018. aug. 28. 18:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!