Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mièrt kell igy tonkretenni a...

Zuzu82 kérdése:

Mièrt kell igy tonkretenni a Balatont?

Figyelt kérdés

Pl: Balaton Foldvàr -> szabadstrandbol lett privàt strand, 700 ft a belèpo, igy egy 5 szemèlyes csalàdnak mint az enyèmnek napi 3500 ft megy el csak a belèpèsre. Rengetek zold teruletbol indokolatlan mennyisègu parkolokat èpitettek. ès ez nem csak Foldvàron

èn eleinte Fideszes voltam, de kezdtem azt hinni hogy itt nem a bevàndorloktol kell fèlni hanem magàtol a Fidesztol, az nagyobb veszèly

2018. júl. 13. 16:34
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
53%

Akkor legyen a vonat. Szerintem a legtöbb kisgyerek amúgy is szeret vonatozni, legalábbis ahogy én észrevettem így van.

Ez nem szétcseszés, egyszerűen fent kell tartani a tisztaságot, és minden mást a strandon. Nekik ez így éri meg.

2018. júl. 13. 18:20
 22/57 anonim ***** válasza:
62%

"Piros kalapàcs, nem tudom hogy te milyen gazdag csalàdban èlsz, de nekem heti 25.000 ft az sok. A 3 gyerek termèszetesen nem dolgozik semmit, felesègem pedig hàziasszony. Lehet mondani hogy milyen elmaradtottak vagyunk csak hogy èppen nincs pènzunk baby sitterekhez meg takaritonokre.

Vagy akinek nincs elèg pènze az ne menjen nyaralni? igy gondolkozunk hàt?"

Heti 25 ezer még egy tehetősebb családnak is soknak számít viszont tudod kedves kérdező. Az emberek 99% nem napi szinten jár strandolni .

2018. júl. 13. 18:21
 23/57 anonim ***** válasza:
51%

Képzeld én írtam a 700ft-ot, a helyi árakhoz képest 40 ezer egy napra a családi belépőnk fürdőbe, úgy hogy aqua parkba is megyünk. Jelzem 1 napra!!!

Ha nem tetszik, hogy fizetős akkor menj a legközelebbi ingyenes strandra.

Nem értem lemész a balatonra nyaralni. Ingyen mert szállásra nem kell költeni.

A magnum meg nem 500 hanem 800-1000 ft :)

2018. júl. 13. 18:26
 24/57 anonim ***** válasza:
40%
Jaa ha még bringázni sem tudnak a gyerekek akkor ingyenes a belépő vagy diák jegy. Ha csak nektek kell fizetni 1400ft. Micsoda kiadás húú
2018. júl. 13. 18:27
 25/57 A kérdező kommentje:

Piros kalapàcs baràtom: nekem 3 hèt szabadsàgom van. Ezen a hàrom hèten mi a jo istenèrt maradjak BP-n ha lemehetek a Balatonra, ahol van egy kicsi udulonk? 10 ève oda megyunk, 3 ève màr a 3 gyerekkel. Eddig minden okè volt, most ezzel a strand privatizàcioval jottek a problèmàk, ennyi. ès az ember ne legyen duhos?

ès èn megèrtem a privatizòciot is magàban, ha az minosèg javulàssal jàr. De itt minosèg javulàs NEM tortènt, a szabadstrand mindig is jol mukodot, egy tiszta, jol megszervezet strand volt mindig is. Most hogy privàt lett azon kivul nincs màs vàltozàs hogy kièpittetek egy bszott nagy parkolot, egy elvàlaszto keritàst meg egy gyrosz-os (a règi bufèsek nagy bànatàra) is oda telepeded. Ennyi. Minosègi vàltozàsnak nem lettunk tanui.

2018. júl. 13. 18:28
 26/57 anonim ***** válasza:
2%
mi a szakmád? miért nem mész külföldre?
2018. júl. 13. 18:46
 27/57 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező, te egy jó nagy liberális vagy!
2018. júl. 13. 18:49
 28/57 anonim ***** válasza:
70%

" Kérdező, te egy jó nagy liberális vagy!"

Menj provokálni máshová hülye troll

2018. júl. 13. 19:21
 29/57 anonim ***** válasza:
7%

Nem tudom mi a problémád kérdező? Egy bódé 30 millánál kezdődik ott, ami elég pici és már nyaralónak nevezik, pedig egy fáskamra. Miért nem Nyékládházán vettél nyaralót, ott már 20 ezerért is kapsz és az ingyenes bányató is ott van fürdeni.

Ha az nyújt némi vigaszt, a legtöbb embernek akkor adják ki a szabiját amikor akarják és ez lehet november is...

2018. júl. 13. 19:35
 30/57 anonim ***** válasza:
35%

Francért kell a Balatonra menni. Kismillió szabadstrand van szerte az országban sokkal színvonalasabb és tömegnymortól mentesebb is mint a Balaton,de egyébként ott is van néhány.

Vagy lehet saját medencét csinálni a kertben és probléma megoldva. Ja hogy nincs kert...az egyéni szoc probléma.

2018. júl. 13. 20:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!