Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mièrt kell igy tonkretenni a...

Zuzu82 kérdése:

Mièrt kell igy tonkretenni a Balatont?

Figyelt kérdés

Pl: Balaton Foldvàr -> szabadstrandbol lett privàt strand, 700 ft a belèpo, igy egy 5 szemèlyes csalàdnak mint az enyèmnek napi 3500 ft megy el csak a belèpèsre. Rengetek zold teruletbol indokolatlan mennyisègu parkolokat èpitettek. ès ez nem csak Foldvàron

èn eleinte Fideszes voltam, de kezdtem azt hinni hogy itt nem a bevàndorloktol kell fèlni hanem magàtol a Fidesztol, az nagyobb veszèly

2018. júl. 13. 16:34
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
42%

A strand, ahová én járok a családommal hihetetlen jó. Fel van szerelve csúszdákkal, éttermekkel, vizibiciklikkel, stb, stb. Ráadásul mindig tiszta.

A felnőtt jegy 900Ft, mi is öten vagyunk, és igaz, hogy az öt jegyből 3 diák, de így se panaszkodik senki.

Ha pedig nálatok ez túl nagy összeg, akkor menjetek máshova nyaralni. Ilyen egyszerű.

2018. júl. 13. 17:53
 12/57 anonim ***** válasza:
58%

[link]

Itt van egy halom szabadstrand, válogass. Gondolom, nem nyaralód van Földváron, hogy kizárólag oda tudtok járni, ha heti 25 ezer Ft ennyire megterhelő. 3 gyerek a többszörösét ellángosozza, jégkrémezi ennek, apu söréről nem is beszélve.

2018. júl. 13. 17:58
 13/57 anonim ***** válasza:
41%

"èn eleinte Fideszes voltam, de kezdtem azt hinni hogy itt nem a bevàndorloktol kell fèlni hanem magàtol a Fidesztol.."

köszönjük, hogy a jól kitalált és felvezetett kamu propaganda provokátor kérdéseddel megtiszteltél minket te kis antifideszista. Szép próbálkozás.

2018. júl. 13. 18:02
 14/57 anonim ***** válasza:
36%

Na, végre egy jó hír, mert én meg sose találok parkolóhelyet. Akinek 700 Ft sok évi kétszámjegyű béremelkedés mellett, az fürödjön otthon a kádban.

Aki szerint meg ez a Fidesz műve, és nem a helyi önkormányzaté, az legközelebb szavazzon nyugodtan valami lúzerek pártjára.

2018. júl. 13. 18:06
 15/57 A kérdező kommentje:

Làtjàtok, ez a problèma, a magyarok 75%-a sajnos èrtelmifogyatèkos.

700ft az 25000 x hèt. ès igen, Foldvàron van egy kicsi telke felesègem szuleinek, azèrt megyunk oda.

Akinek nincs pènze, az maradjon otthon, ezt mondjàtok. Undorito ez a hozzààllàs.

2018. júl. 13. 18:10
 16/57 anonim ***** válasza:
57%

# 15

nem a magyar mentalitással van a baj, hanem azzal, hogy a fizetésed nem elég hogy ilyeneket kifizessél. SEMMI, de semmi sincs ingyen, de nem is drágák a dolgok. Életbiztosítás, strand, kaja, kondibérlet, gyümölcs, ezeket mind meg kéne tudni venni úgy, hogy meg se érezd a fizetésedből. Ez nem luxus, ez az alap középszint. Legalábbis konkrétan MINDEGYIK nyugati országban ez alap, a balkánon és itthon ez luxus...mondjuk afrikába meg az ivóvíz luxus...mondjuk az két külön kontinens, itt meg ausztria kb 150 kilóméterre van. azanemmind1

2018. júl. 13. 18:13
 17/57 anonim ***** válasza:
65%

Ki írta, hogy maradj otthon? :D

Ott van nyaraló, oké. De bármikor igénybeveheted a kocsidat/vonatot/biciklit, és elmész a legközelebbi olcsóbb/ingyenesebb strandra.

Mi is amikor elmegyünk akárhova, vagyunk a szálláson, de nap közbe akár 1 órányira lévő másik várost/strandot is megnézünk.

Nagyon életképtelen hozzáállásod van.

2018. júl. 13. 18:14
 18/57 anonim ***** válasza:
73%

6.

Köszönjük, hogy megtudhattuk, hogy te már a tengerhez is eljutottál. Sok ország örülne, ha lenne Balatonja.

De a kérdéshez, a jómúltkor volt róla szó a Kossuth Rádió - ban. Odáig oké, hogy költségek vannak, fennt kell tartani a strandot.

De vannak ott bent büfék stb. És vannak hűvösebb napok is. Akkor pedig nem biztos, hogy a látogató kifizeti a belépőt, hogy bemenjen enni, és a büfés eheti meg a hekket meg a lángost maga.

Erre kéne kitalálni valamit. Olyan ez mint az egri vár, ott is van belül egy cukrászda, és bemehetsz olcsóért, ha megmondod a kapuban, hogy csak isten bizony a cukiba mész, és jól megígéred, hogy rá se nézel a várra meg a kilátásra.

2018. júl. 13. 18:17
 19/57 A kérdező kommentje:

csak az egyik gyerek tud biciklizni, a tobbi 2 mèg pici hozzà. Most volt hogy vonattal mentunk, meg lehet csinàlni, de akkor is felidegesiti az embert amikor valami jol mukodo dolgot szètcsesznek.

Az automat eladtam, màr nincs.

2018. júl. 13. 18:17
 20/57 A kérdező kommentje:

egyetèrtek az utolso kommentàloval!

pl: a bufèsek mennek tonkre, az embernek ha màr fuszetnie kell akkor inkàbb otthonrol hozza a szendvicset. A szuloknek meg marad a rikàcsolàs hogy "kèrem a jègkrèmet" az 500-ft-os magnum-ot, amit talàn ugye mèg meg is vennèk ha nem lenne belèpo.

2018. júl. 13. 18:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!