Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mièrt kell igy tonkretenni a...

Zuzu82 kérdése:

Mièrt kell igy tonkretenni a Balatont?

Figyelt kérdés

Pl: Balaton Foldvàr -> szabadstrandbol lett privàt strand, 700 ft a belèpo, igy egy 5 szemèlyes csalàdnak mint az enyèmnek napi 3500 ft megy el csak a belèpèsre. Rengetek zold teruletbol indokolatlan mennyisègu parkolokat èpitettek. ès ez nem csak Foldvàron

èn eleinte Fideszes voltam, de kezdtem azt hinni hogy itt nem a bevàndorloktol kell fèlni hanem magàtol a Fidesztol, az nagyobb veszèly

2018. júl. 13. 16:34
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
19%
Tényleg hihetetlen, hogy ennyien védik a fizetős rendszert úgy, hogy a szabadstrandos idők óta kb. semmi nem változott ott. Normálisabb országokban a vízpartot egyszerűen nem lehet elkeríteni, mert az mindenkié, sőt, ilyen rendszer van még Dominikán vagy Thaiföldön is. Akármilyen luxushotel előtt ingyen lehet strandolni, mert egy sávot egyszerűen nem sajátíthatnak ki a partból. Itt meg alig lehet a posványos Balaton partjára lejutni.
2018. júl. 14. 08:18
 42/57 anonim ***** válasza:
29%
Én 25 éve nem voltam nyaralni, mert nem futotta rá, de megvagyok. Igaz elmehettem volna igénytelenkedni, hogy májkrém a penniből, az asszony főz lebbencset, a kanálisba fürdünk. Te se menj, ha nem engedheted meg magadnak.
2018. júl. 14. 15:01
 43/57 A kérdező kommentje:

Hiàba mondom baràtaim ti nagyon bevagytok àm buzulva ennek a rendszernek ugy làtom.

Itt nem arrol van szo hogy èn mit tartok el ès mit nem. Arrol van szo hogy itt ugy tortènt privatizàlàs hogy javulàs nem tortènt, sot, sok szempontbol rosszabb lett. A bufèsek zàrnak be, pont ma beszèltem egy nagy haverommal aki ott van màr 15 ève. Jovore nem nyit ki.

Viszont megèrtem azt hogy bevèditek ezt a monopolista rendszert, s èn is tèvedtem (elkell ismerni) amikor a Fideszt tàmadtam. Ez az onkormànyzat hibàja. Az a mentalitàs viszont nagyon gàz, amit ide irkàltatok màr tobben is, hogy a szegèny ember ne menjen nyaralni.

2018. júl. 14. 18:00
 44/57 anonim ***** válasza:
73%
Senki nem írt olyat, hogy a szegény ember ne menjen nyaralni. A büfések meg nem a belépődíj miatt zárnak be, hanem azért, mert nincs elég munkaerő. Aki szakképzett, az már nem megy el nekik fingért-húgyért dolgozni, véget ért az az idő, amikor 3 hónap alatt meg lehetett keresni az egész évi kalácsra valót.
2018. júl. 14. 18:14
 45/57 A kérdező kommentje:

ezt azèrt càfolnàm.

az igaz, hogy kevesebb a munkaero Az viszont tèves gondolkodàs, hogy minden balatoni bufès ugyanugy bànik a dolgozokkal.

valoszinu nem minden bufèsnek ugyanaz a problèmàja, az igaz amit irtàl, hogy kevesebb ember vàlalja màr el a fozos munkàkat. Viszont màs szempont is van, pl: egyszeruen az hogy az emberek màr nem vàsàrolnak ot, mert ha megkell fuzetni a belèpot akkor màr inkàbb bevàsàrolnak a helyi CBA-ba s nem koltik a pènzt Hamburgerre, sult krumplira, vagy hekk-re.

2018. júl. 14. 18:35
 46/57 A kérdező kommentje:
s ugye erre mondja a bufès, hogy hogyha tobb lenne a bevètel, akkor jobb fuzetèst is tudna szolgàlni a beosztottaknak.
2018. júl. 14. 18:37
 47/57 anonim ***** válasza:
Most mivel is van bajod? Egyre értelmetlenebb összefüggéseket pakolsz ki. :D
2018. júl. 14. 19:08
 48/57 anonim ***** válasza:
73%
Mintha eddig nem lett volna divat hűtőtáskával járni strandra, egészen úgy csinálsz.:-) Az, akinek 700 Ft megterhelő, eddig se a strandon evett hekket meg ezerforintos lángost, hagyjuk már a rossz dumát.
2018. júl. 14. 19:09
 49/57 Bentekerrels válasza:
0%
pont azèrt zabàltam a krumplit mert volt rà pènz, nem kellett fuzetni a belèpoèrt, kedves 49-es fogyatèkos baràtom.
2018. júl. 14. 19:20
 50/57 Bentekerrels válasza:
lànog pedig max 350 ft
2018. júl. 14. 19:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!