Fideszesek, ti hisztek Istenben?
"Én Fidesz szimpatizáns vagyok. Katolikus keresztényként természetesen hiszek Istenben. :)"
Akkor nyilván választ tudsz adni miért írtottatok ki több millió embert Isten nevével takarózva, inkvizíció gyanánt. És mesélhetnél a remek Borgia pápáról is, aki a saját lányát kurrogatta meg a fiát és aki arra jött? Szép dolog ez a katolicizmus:)
#10:28
De ugye ha egy ateista elkövet egy hasonló bűnt, akkor őket is szabad majd fröcsögve gyűlölni, és a bűneiket az ateizmus rossz mivoltának "bizonyítására" használni?
"Fideszesek, ti hisztek Istenben?"
Toroczkai László Maga mondta ki az igazságot:
"„Furcsa, hogy ezt mondom, de szerintem a Jóisten megmentett minket attól,
hogy Jobbik-LMP-Momentum kormány legyen".
"Fideszes vagyok de utoljára akkor voltam templomban mikor kutyák egyszer bekergetek."
Ez nyilván Isten üzenete lehetett, hogy szüksége van rád!
"De ugye ha egy ateista elkövet egy hasonló bűnt, akkor őket is szabad majd fröcsögve gyűlölni, és a bűneiket az ateizmus rossz mivoltának "bizonyítására" használni?"
Nem, mert az ateizmus nem egy szektába tömörülés, ellenben a Borgia pápista, keresztes mészárlásista, inkvizicionista, semjénista vilégméretű katolikus szektával. Én hisze Istenben és Jézus Urunkban, de ő nem akart ilyen majomságot mint a pápizmus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!