Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ti hisztek Istenben?

Fideszesek, ti hisztek Istenben?

Figyelt kérdés
A fideszeseket kérdeztem, kérem szépen, csak ők válaszoljanak.
2018. júl. 12. 22:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
Igen.
2018. júl. 13. 09:37
 12/21 anonim válasza:
Fideszes vagyok és pogány.
2018. júl. 13. 09:50
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

"Én Fidesz szimpatizáns vagyok. Katolikus keresztényként természetesen hiszek Istenben. :)"

Akkor nyilván választ tudsz adni miért írtottatok ki több millió embert Isten nevével takarózva, inkvizíció gyanánt. És mesélhetnél a remek Borgia pápáról is, aki a saját lányát kurrogatta meg a fiát és aki arra jött? Szép dolog ez a katolicizmus:)

2018. júl. 13. 10:28
 14/21 anonim ***** válasza:
12%
Egy fideszes nem hisz semmiben Orbán Viktoron kívül.
2018. júl. 13. 10:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

#10:28

De ugye ha egy ateista elkövet egy hasonló bűnt, akkor őket is szabad majd fröcsögve gyűlölni, és a bűneiket az ateizmus rossz mivoltának "bizonyítására" használni?

2018. júl. 13. 12:53
 16/21 anonim ***** válasza:
73%

"Fideszesek, ti hisztek Istenben?"

Toroczkai László Maga mondta ki az igazságot:

"„Furcsa, hogy ezt mondom, de szerintem a Jóisten megmentett minket attól,

hogy Jobbik-LMP-Momentum kormány legyen".

2018. júl. 13. 15:07
 17/21 anonim ***** válasza:
22%
Fideszes vagyok de utoljára akkor voltam templomban mikor kutyák egyszer bekergetek.
2018. júl. 13. 16:11
 18/21 anonim ***** válasza:
30%

"Fideszes vagyok de utoljára akkor voltam templomban mikor kutyák egyszer bekergetek."

Ez nyilván Isten üzenete lehetett, hogy szüksége van rád!

2018. júl. 13. 16:22
 19/21 anonim ***** válasza:
10%

"De ugye ha egy ateista elkövet egy hasonló bűnt, akkor őket is szabad majd fröcsögve gyűlölni, és a bűneiket az ateizmus rossz mivoltának "bizonyítására" használni?"

Nem, mert az ateizmus nem egy szektába tömörülés, ellenben a Borgia pápista, keresztes mészárlásista, inkvizicionista, semjénista vilégméretű katolikus szektával. Én hisze Istenben és Jézus Urunkban, de ő nem akart ilyen majomságot mint a pápizmus!

2018. júl. 13. 19:44
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vagyok fideszes, de azt tudom hogy a Fidesznek kellett nyernie. Mert ugye a Bibliában is meg van írva, hogy szenvedni kell nyomorúságban hogy utána megvígasztalódjunk. Aki nem szenved és jól él, arra nincs szüksége Istennek. Tehát hajrá, szenvedjetek!
2018. júl. 13. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!