A liberálisok miért rasszistázzák le a Fideszt, ha szerintük a fideszesek (köztük Orbán Viktor) cigány?
"a baloldal erősen összenőtt a liberalizmussal."
A politikai elit szintjén valóban, a választók szintjén nem annyira.
Ha azt nézzük, TI MAGATOK VAGYTOK RASSZISTÁK, kérdező, mert Ti vagytok azok, akik utáljátok, ha a melegek felvonulnak a Pride-on, és titeket zavar ennek látványa, Ti vagytok azok, akik úgy gondoljátok, hogy NE NEVELHESSENEK GYEREKET a melegek és leszbikusok!
Erről maga, Novák Katica tett említést!
Nem ellentmodnásos ez, kérdező? :D
És szerinted a "ballibsik" a rasszisták? :D
Na, ne nevettess már, könyörgöm!
“Megütközéssel olvastam kaposvári nyilatkozatát az Orbán-kormány családpolitikájával kapcsolatban. Elfogadhatatlannak tartom, hogy a magyar kormány államtitkáraként Ön megbélyegzi és kirekeszti a család fogalmából az azonos nemű párokat.“
Forrás:
Női Hang
Apropo, rasszizmus, kérdező...
Ti magatokat "Keresztényeknek" valljátok magatokat, ugyanakkor a melegekkel és mindenki mással szemben, akikkel szemben éppen a kormány uszít, lásd, pl. hajléktalanok, ellenségesek vagytok, azokat utáljátok, akiket a kormány éppen gyűlöl.
De mi a gyászt keresett Viktor a török Diktátor újjáavatásán?
Meg lett hívva???
"azokat utáljátok, akiket a kormány éppen gyűlöl"
Ez nem igaz! A kormány amúgy sem gyűlöl senkit. Sem a hajléktalanokat, sem a bevándorlókat nem gyűlöli, csupán kezdeni akar valamit a helyzettel. Látjátok, erről beszéltem, hogy mi fideszesek vagyunk a rasszisták a liberálisok szemében.
A gyászt "nem ellenséges" a Fidesz, dehogy nem...
Brüsszel, Soros, Migráns, Gyurcsány, a nem vele egy szinten gondolkodók stb... mind ellenségei!
Ne mondd már nekem, hogy nem ellenségesek :D
Sok olyan videófelvétel is tanúskodik a Fideszesek hozzáállásáról, ami március 15.-én történt, amikor durván összeverték azokat, akik felháborodtak Orbán ÜNNEPRONTÓ beszédén, amikor a forradalom ünnepén belekeverte a migrációt, az EU-val szembeni gyűlöletbeszédet és sok minden mást!
Ne hazudjatok már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!