A liberálisok miért rasszistázzák le a Fideszt, ha szerintük a fideszesek (köztük Orbán Viktor) cigány?
# 10
ezek a dolgok ott kezdődnek, hogy provokátorok megjelennek egy helyen és belesípolnak az ember fülébe. nem azért ütöd le mert ellenzéki, hanem mert állsz közterületen, odajön melléd és a füledbe sípol. ez nem bűn, de eléggé provokatív ahhoz, hogy rávágj egyet hogy arrébb menjen. ne mond, hogy nincs igazam.
Mert a verekedés nem provokáció szerintd? :D
A kifütyülés a vélemény kifejezés egyik módja!
# 12
persze a véleménykifejezés egyik módja, de nem úgy hogy állsz mellette és beszakad a dobhártyád. nem megy arrébb, szólsz neki, hiába, körbenézel rajtad kívül elég sok mindenkit zavar, tehát csak rávágsz azért. Ezzel most mi a baj?
ma 19:06
Ezt úgy hívják, "TELJES AGYMOSÁS"
hát..én már évek óta tudom, hogy soros egy ravasz és gonosz üzletember, és évek óta úgy érzem hogy nincsen szükségem arab és afrikai illegális ittartózkodókra.
Évek óta tudom, hogy béna az EU vezetése (pénzük van, de nagyon puha a rendszer) stb.
Most akkor én is fideszpropagandista vagyok mert ezeket mondom?
"Most akkor én is fideszpropagandista vagyok mert ezeket mondom?"
Mizony, hogy az vagy, mert amiket állítasz, arról kézzelfogató bizonyítékod NINCS, amivel alá tudnád támasztani az állításod, csak azt harsogod, amit a propaganta TV mond a képetekbe
# 18
értelek, tehát ha a saját gondolataimat meg merném osztani (amik még a fidesz előtt születtek) akkor számodra egy propagandista bérenc vagyok :D
köszönöm szépen. ezek vagytok ti social justice warrior libsik.
aki más véleményen van mint ti, az fideszes :D birkák
"bizonyítékod NINCS"
Igazából van. Mutatok neked akármelyikre, írd le mit nem hiszel el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!