Fideszesek, MSZP-sek, demokraták, megértitek, mit gondoltok arról, ha valaki szélsőjobboldali?
Először neked kellene tisztáznod mit értesz az alatt, hogy "szélsőjobboldali".
Szerintem kevered a radikális jobboldalisággal. Abból nem kigyógyulni kell, hanem belátni, hogy kevesebben vannak akik radikálisan akarják megoldani ugyanazt a helyzetet, hanem többen akik kevésbé erőteljes módon, de néha nagyon hasonlóan.
A radikálisoknak is meg van a maguk szerepe, ők sarkallják a "nem radikálisokat" gyorsabb, hatékonyabb megoldásokra. De ennyi, az irányítást nem szabad rájuk bízni.
Olyan, mint a különbség a sebész és a hentes között. Mindkettő látja hogy fekélyes seb van a karon, mindkettő a beteget akarja meggyógyítani és mindkettő tudja, mondja hogy a fekélyes sebet el kell távolítani. Csak a sebész finoman, kizárólag a fekélyt távolítja el, akkor is ha tovább tart és lassabb a gyógyulása a karnak utána - míg a hentes levágja a kart, probléma letudva. A szélsőjobboldali magát a fekélyes beteget "távoltaná el", nehogy ártson a többieknek a létezésével.
"Nálad picit jobban tudok fogalmazni, kedves demokrata."
Nem tudom kérdező igazat megvalva fogalmam sincs mégis mit akarsz megtudni. Kicsit jobban kifejthetnéd
"mindkettő a beteget akarja meggyógyítani"
A hentes mióta gyógyít embert? Én eddig azt hittem, hogy az állatokat vágja le.
de közel sem olyan*
Bocs, most látom, hogy csomó helyen szavakat hagytam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!