Csáó MSZP - emlékeztek még milyen volt a hangulat 2010 áprilisában? Mi változott azóta?
2018. jún. 26. 12:59
1/13 anonim válasza:
Emlékszem, köpdöstem rendesen. Már akkor megmondtam és le is írtam itt a gyíkon, hogy ha a ffidesz egyszer kormányra kerül, akkor ennek az országnak befellegzett.
Nem változott azóta semmi.
3/13 anonim válasza:
Vicces, a helyükre 100x nagyobb gazemberek jöttek (lásd Pénztáros Lölö, az MSZP-ben ilyenek azért nem voltak).
4/13 anonim válasza:
1.
Akkor nem lett igazad. Hiszen magad mondtad, nem változott semmi.
5/13 anonim válasza:
ez qurva jó + jók a csajok is :D ment a like
6/13 anonim válasza:
Rájöttek, hogy nem lett még sem kolbászból a kerítés? Rájöttek, hogy míg az MSZP idején a korrupció milliós összegeket jelentett, most száz milliárdokról van szó? Rájöttek, hogy az oktatásból és egészségügyből évről évre vonják ki a pénzt, míg a stadionok és kisvasutak épülnek?
Nem tudom mi változhatott 2010 áprilisa óta.
7/13 anonim válasza:
6. Ha mindez így lenne, nem lenne meg a harmadik kétharmad zsinórban, hanem ők is 10% körül haldokolnának.
8/13 anonim válasza:
Igazad lehet, akkor még sokan az elméjüket elborító narancssárga ködtől nem jöttek még rá.
9/13 Alain Delon válasza:
Mi vagyok én, archívum, hogy emlékezzek arra, mi volt 2014-ben?
10/13 Alain Delon válasza:
Bocs, 2010-ben. Úgy meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!