Fideszesek, ti hisztek Istenben?
Figyelt kérdés
A fideszeseket kérdeztem, kérem szépen, csak ők válaszoljanak.2018. júl. 12. 22:23
1/21 anonim válasza:
Hiszek Uramban, egy Orbánban a mindenség teremtőjében ! :XD.
2/21 anonim válasza:
Erről a kérdésről csak nekem ugrott be az. Az örökség, avagy gútentág faszikáim-ból Bohusek híres jelenete? Aki nem tudja miről beszélek tessék itt a link
3/21 anonim válasza:
Nem vagyok Fideszes, de hiszek Istenben. Kíváncsi vagyok hogy ez a kombó hány %-ot kap xD.
4/21 anonim válasza:
Akkor én cifrázom!:)
Fedeszes vagyok, hiszek Istenben (a magam módján) de nem vagyok vallásos.
5/21 anonim válasza:
Én Fidesz szimpatizáns vagyok. Katolikus keresztényként természetesen hiszek Istenben. :)
6/21 anonim válasza:
Hiszünk Orbánban és Matolcsyban
és Mészáros Lőrincben...
Ők az Isteneink!
7/21 anonim válasza:
Nem túl szerencsés kérdés, az Istenre vonatkozó hit magvan már 4-5 ezer éves, az európai verzió is vagy 2 ezer éves, a fidesz meg tán 30 sincs.
A magyar társadalom jelentős része paraszti múltú, tehát a kisgazdák kiesésével az "Isten Haza, Család" alapértékekhez legközelebb állóra szavaznak, ha szavaznak.
Ezt nem értik sokan, tanult emberek sem, hogy ez ilyen egyszerű.
9/21 anonim válasza:
Én vallásos vagyok, de nem hiszek istenbe
10/21 anonim válasza:
Hiszek Istenben, de nem fogadom el a bibliai istenképet, nem fogadom el a keresztény (sem egyéb) vallást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!