Fideszesek, van tetoválásotok?
Figyelt kérdés
Orbán Viktor nem szereti. Mi a véleményetek?2018. júl. 1. 15:00
1/19 anonim válasza:
ratetkoztam viktort a hatsomra a masik felre meg egy migranst
3/19 anonim válasza:
Ha Viktor nem szereti, akkor nincs.
4/19 anonim válasza:
nincs, en se szeretem, elhanyom magam majdnem a boltban ha tetovalt a penztaros.
6/19 anonim válasza:
Én sem szeretem, nincs is rajtam. Hozzáteszem, attól, hogy teszem azt Orbán Viktor nem szereti a tintahalat, én még szerethetem.
7/19 anonim válasza:
Igen, van, egy profi, képzőművészeti egyetemet végzett barátom készítette. Ezenkívül derékig érő rasztahajam is van, 8 éve csináltattam. Nem különösebben érdekel, ki mit szól hozzá, nem Viktornak a külső megjelenéssel kapcsolatos álláspontja miatt vagyok Fidesz-szavazó.:-)
8/19 anonim válasza:
Idáig volt, de holnap lekapartatom ezek után. Nehogymár a vezér rossz szemmel nézzen rám.
9/19 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes.
Nem szeretem a tetoválást,magamon,ha máson van,engem nem zavar,és nem is vonok le ebből semmit.
Szerintem ez is csak ilyen olcsó,konzervatív,maradi embereknek való tetszelgés,akik rájuk szavaznak.
Ilyen,bugyuta,egyszerű emberek számára lehet ez megbotránkoztató.
10/19 anonim válasza:
Én a végbelemre tetováltattam egy orbán-semjén arcot, de nem vagyok fideszes. 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!