Fideszesek, van tetoválásotok?
Csodálkoztam volna, ha "szeretné" a tetoválást, akármilyen szempontból. Sőt, elgondolkodtató lenne, a hitelességét illetően. Ez a véleményem.
Nincs tetoválásom, elvi alapon. A Fidesztől függetlenül.
Na; a tetoválással kapcsolatos tudományos kutatásra még magán pénzt is áldoznék. Hogy aki önként, alapos meggondolás után tetováltatja magát, az milyen személyiségű ember. De nem semmi 2000-es mintával, hanem akár a teljes tetovált magyar népesség bevonásával. És hozzávenném az alapvető -talán érettségi szintű- biológiai ismeretek szintjének a személyiségjegyekkel való összefüggését is.
Nem gondolok semmi defektusra, vagy más hasonlóra. Van egy teóriám, ami kor-kórtünet lehet. Mint a facebook és a vele kapcsolatos dolgok.
Minden esetre, szerintem erős, befolyásolhatatlan jellemű embernek nincs szüksége ilyesmire. Mert amit ki akar fejezni, azt a dolgok lényegi-tartalmi jellemzői segítségével fejezi ki.
A tetoválás egy érdekes divatjelenség, az biztos. Szomorú, hogy különben értelmes emberek is behódolnak különböző indítékból, ahogy eddig láttam.
"Minden esetre, szerintem erős, befolyásolhatatlan jellemű embernek nincs szüksége ilyesmire. Mert amit ki akar fejezni, azt a dolgok lényegi-tartalmi jellemzői segítségével fejezi ki."
Erős, befolyásolhatatlan jellemű ember önállóan eldönti, mit hogyan akar kifejezni. Sem te, sem a divathullám, sem a miniszterelnök nem befolyásolja ebben.:-)
17.
Pont a hasonló vélemények miatt lenne érdemes egy kutatást indítani a témában.
Hogy kiderüljön, hogy a tetovált, magukat erős jelleműnek megítélő emberek tényleg azok-e. Hogy milyen hatások befolyásolták az önállónak tartott döntését, hogy tetováltassa magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!