Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti szeretnétek Európai egyesül...

Ti szeretnétek Európai egyesült államokat?

Figyelt kérdés

Fejlesztési régiókat nemzetiségek szerint felbontanák, a működési elve hasonló lenne Amerikáéhoz, csak nagyobb hangsúlyt kapna a kultúrák megvédése.

Egységes oktatás, egészségügy és katonaság lenne, és a döntéshozatal centralizálódna az EU-s parlamentbe.

A régióknak lenne szuverenitása, a régió vezetésének 2/3-a az adott területen felülírhatná az EU-s testület döntését.

2018. júl. 12. 19:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%
Én szeretnék egybesült állatokat, leginkább csirkét vagy kácsát.
2018. júl. 12. 20:29
 12/35 anonim ***** válasza:
34%

Az EEÁ-ban nem dönthetnénk pl. arról, hogy (csak hogy pár nagyon különböző példát hozzak)

- befogadunk-e migránsokat vagy sem, hányat, honnan, és hol telepítjük le őket;

- házasodhassanak-e a homoszexuálisok, és ha igen, fogadhassanak-e örökbe gyereket és járjon-e nekik is ugyanolyan családtámogatás, mint a férfi-nő házaspároknak;

- mik legyenek az abortuszra és az eutanáziára vonatkozó szabályok; stb.

Köszönjük szépen, ezeket a kérdéseket mi is el tudjuk dönteni egyedül, ne egy luxemburgi vagy egy svéd mondja meg, hogy mi a frankó.

2018. júl. 12. 20:40
 13/35 anonim ***** válasza:
48%
# 12 Nyugodtan megmondhatja Luxemburg és Svédország. Nagyon fejlett országok, lenne mit tanulni tőlük.
2018. júl. 12. 20:47
 14/35 anonim ***** válasza:
33%
#12: Téged amúgy miért zavarna ha engedélyeznék az eutanáziát és a homoszexuálisok házasságát? Engem sokkal jobban zavar, hogy a fidesz szétlopja az országot.
2018. júl. 12. 20:49
 15/35 anonim ***** válasza:
55%

Nem és már itt sem akartam, de folyton megkérdezi valaki, aki nem tud belenyugodni, hogy NEM és NEM!

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

2018. júl. 12. 20:49
 16/35 anonim ***** válasza:
60%

14.

Téged miért zavar, hogy nem engedélyezik a homoszexuálisok házasságát?

Engem sokkal jobban zavar a bőrkeményedés a sarkamon.

2018. júl. 12. 20:58
 17/35 anonim ***** válasza:
50%
#16: Engem nem zavar. Épp ez az, hogy szerintem nem ez a legégetőbb problémánk. Tehát ez nem indok amellett hogy ne legyen Európai Egyesült Államok (persze más indokok is vannak mellette, hogy ne legyen, ahogy amellett is, hogy legyen).
2018. júl. 12. 21:12
 18/35 anonim ***** válasza:
50%
Nem. A jövő a nemzetállamoké, egy soknemzetiségű államban állandóak a feszültségek. Egy a mostaninál lazább szövetségre lenne szükség, nagyobb önrendelkezéssel, demokratikus működéssel.
2018. júl. 12. 21:22
 19/35 anonim ***** válasza:
36%
Ilyen elvadult dolgokat csak a liberalisták akarhatnak.
2018. júl. 12. 21:31
 20/35 anonim ***** válasza:
66%
Szintén egy nem. Hányszor írod még ki ezt? Egy utópiát kergettek!
2018. júl. 12. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!