A magyar miért ennyire vesztes nép?
1914 óta csak megyünk egyre lejjebb a lejtőn.
Mi nem akarunk egy gazdag egészséges fejlődő demokratikus összetartó ország lenni, amire irígykednek a külföldiek?
Lassan Romániába járnak át dolgozni a magyarok, ami szerintem óriási szégyen...

#30 Van igazság abban amit írsz, de én inkább a másik csoporthoz tartozom, akik szernt az a bizonyos pohár félig tele van és nem félig üres.
Ha megnézed a "nagy, fejlett, nyugati" országokat, hogy ott miképpen tudnak az eltérő gondolkodású (pártszimpátia, vallás, focicsapat stb.) egymás ellen fellépni, még fizikai támadásokkal is, akkor ahhoz képest mi egy nagyon békés és összetartó nép vagyunk. Én legalábbis nem várom el a hozzám képest ellentétesen gondolkodótól, hogy örömmel tapsoljon ha az én választottjaim győznek. Nálunk eddig csak 1-szer volt puccs a politikai vezetésben, azt is csak egymás között csinálták. Az emberek inkább kivárják a következő választást, nem döntik romba a köztereket csak hogy más történjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!