A magyar miért ennyire vesztes nép?
1914 óta csak megyünk egyre lejjebb a lejtőn.
Mi nem akarunk egy gazdag egészséges fejlődő demokratikus összetartó ország lenni, amire irígykednek a külföldiek?
Lassan Romániába járnak át dolgozni a magyarok, ami szerintem óriási szégyen...
Ne kend a komcsikra, a magyarok már a komcsik előtt is ilyenek voltak. Olvass több Adyt, József Attilát, Móriczot, Márait, stb.
Szerintem tök jó itt élni, nekem semmi bajom Magyarországgal.
Románia...Van ott még valaki? A fél ország Nyugaton melózik.
Pár odal még és jön a faj különbség meg a több népcsoport keveredése, nácik,kiírtás stb. Tipikus magyarok vagyunk. Végig olvastam a kommenteket és megint mindenki csak a sz.rt tudja nyomatni, meg dől egyesekből a rosszindulat.
Azért vesztes a magyar nép, mert mindenki egy pesszimista, ítéletekkel teli, negatív ember. És soha,soha,soha semmi sem jó!!!!!!!!!!
Ha külföldre mész lúzer vagy, ez szégyen.
Ha itthon maradsz akkor csak panaszkodsz vagy még rosszabb, keresed a problémát,ujjal mutogatsz, játszod a hazafit.
17.
Az fel sem merül szűkre szabott fejedben, hogy valaki egyszerűen sikeres itthon?
Aki lúzer, az mindenhol az marad.
"Szerintem tök jó itt élni, nekem semmi bajom Magyarországgal." "Igen, a tapló emberek jól érzik magukat Magyarországon." Ez egy igen jellemző párbeszéd volt!
Én is szeretem az országot, édes hazámat, az édes anyanyelvemet, szeretek itt élni és halni, küzdeni, szeretni, barátságosnak lenni, segíteni másoknak, alkotni, tanulni.
Üdv: Tapló.02
S mégis, magyarnak számkivetve,
lelkem sikoltva megriad -
édes Hazám, fogadj szivedbe,
hadd legyek hűséges fiad!
Totyogjon, aki buksi medve
láncon - nekem ezt nem szabad!
Költő vagyok - szólj ügyészedre,
ki ne tépje a tollamat!
Adtál földmívest a tengernek,
adj emberséget az embernek.
Adj magyarságot a magyarnak,
hogy mi ne legyünk német gyarmat.
Hadd írjak szépet, jót - nekem
add meg boldogabb énekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!