Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a probléma azzal, ahogy a...

Mi a probléma azzal, ahogy a Fidesz meg akarja oldani a hajléktalankérdést? Ellenzékiek, ti hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 11:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, szerintem oldjuk meg a rákos megbetegedéseket is, szerinted hogy? Áhh!! Megvan, szerintem tiltsuk be a rákot. Meg is van oldva. Érted?
2018. jún. 13. 12:48
 12/29 anonim ***** válasza:
77%

Valamit megoldani meg betiltani nem ugyanaz ;-)

Fáj a fogad? Tiltsuk be a fogfájást...máris nem fáj, ugye?

2018. jún. 13. 12:52
 13/29 anonim ***** válasza:
84%

Nem az a probléma, hogy MEG AKARJA OLDANI, hanem az, hogy MILYEN MÓDON!

Kétértelműen teszed fel a kérdést, hogy bárki bármit is válaszol, neked legyen igazad.

Hajrá Fidesz!

.

Igen, vannak hajléktalanszállók. Sokszor több hellyel, mint hajléktalan.

A probléma csupán sokszor az, hogy nem egy helyütt van a hely és a hajléktalan.

A hajléktalanszálló mozdíthatatlan, tehát deportálni kell a hajléktalanokat?

.

Mióta törvények vannak, nem megoldott, hogy az abban tiltottak ne legyenek elkövetve. (Ha megoldható lenne, a börtönök építése helyett is épülhetnének stadionok.)

2018. jún. 13. 12:57
 14/29 anonim ***** válasza:
16%
Nem oldanám meg.
2018. jún. 13. 13:04
 15/29 anonim ***** válasza:
42%
sajnos ez egy olyan probléma amit nehéz megoldani. nekem mint átlapolgárnak már az is elég ha nem látom őket. jó lenne ha nem lebzselnének ott mindenhol. legalább a belvárosból, aluljárókból legyenek eltakarítva.
2018. jún. 13. 13:06
 16/29 anonim ***** válasza:
67%

A hajléktalanok egy része teljesen kiírta magát a társadalomból, amit egyébként én nem is csodálok, hiszen a társadalom is magukra hagyta őket. Velük már nem lehet mit kezdeni, őket nem lehet visszaintegrálni, mert nem akarják. Be lehet írni százszor is az alkotmányba, hogy tilos csövelni, na és akkor mi van. Ebből az lesz, hogy kipaterolják őket egy helyről, átmennek máshova. Onnan is elkergetik, visszamennek a régi helyre. Semmi értelme a dolognak.

A dolog ott lett elrontva, hogy hagytuk, hogy ilyen számkivetettek megjelenjenek az utcákon. Most már nincs mit tenni velük, egy törvénnyel nem lehet őket eltűntetni. Keményen fogalmazok, de meg kell várni, amíg kihalnak, és ami a legfontosabb, ezzel egy időben meg kell akadályozni, hogy újratermelődjenek. Meg kell akadályozni, hogy egy embert olyan szinten ki lehessen semmizni, hogy kilökődik a társadalomból. Szerintem egy kormánynak ez lenne a dolga. Persze ez nehezebb, mint írni két sort az alkotmányba és hátradőlni. Én se tudom, hogy lehetne ezt végrehajtani, de nem is az én dolgom, hogy ebédszünetben megoldjam a hajléktalankérdést.

2018. jún. 13. 13:06
 17/29 hollófernyiges ***** válasza:
29%
Végül is helyszíni tarkónlövéssel is meg lehet oldani a hajléktalankérdést, csak a politikai akarat kell hozzá.
2018. jún. 13. 13:21
 18/29 anonim ***** válasza:
25%

"Hajléktalan othonokat kellene építeni inkább a városok szélén, ahol rehabilitálni lehetne őket, hogy normálisan vissza tudjanak illeszkedni a társadalomba."

Na, abból lenne csak nagy visítás. Már látom a Helsinki Bizottság, TASZ stb. jogvédőit, hogy gettóba zárják, embertelen körülmények közé kényszerítik az embereket, mert nincs minden szobában színes tévé. Rajokban mennének naponta riportot készíteni a független médiamunkások, természetesen külföldről is, bemutatandó, hogyan építi a IV. Birodalmat a náci Orbán, és miért kell kizárni az Európai Néppártból, az országot pedig az EU-ból, a NATO-ból, sőt, lehetőleg az ENSZ-ből is. A pofátlan, aljas uszításnak nincs határa, minden képzeletet felül tud múlni, még az enyémet is.

2018. jún. 13. 13:30
 19/29 anonim ***** válasza:
76%

"A dolog ott lett elrontva, hogy hagytuk, hogy ilyen számkivetettek megjelenjenek az utcákon. Most már nincs mit tenni velük, egy törvénnyel nem lehet őket eltűntetni. Keményen fogalmazok, de meg kell várni, amíg kihalnak"

Az a gond, hogy bárkiből lehet hasonló. Elég egy munkahelyi kirugás és hitelnemfizetés az otp-nek. 1-2 év és árverezés, kilakoltatás, inkasszó mindenen, és lám ott az új hajléktalan.

2018. jún. 13. 13:53
 20/29 anonim ***** válasza:
33%

"Az a gond, hogy bárkiből lehet hasonló. Elég egy munkahelyi kirugás és hitelnemfizetés az otp-nek. 1-2 év és árverezés, kilakoltatás, inkasszó mindenen, és lám ott az új hajléktalan."

ez nem igaz. a legtöbb ember nem lesz hajléktalan és alkoholista, hanem megoldják a felmerülő problémáikat alkohol nélkül. ezek 99%-a önmaga tehet a helyzetéről. igénytelen, piás, lecsúszott, hajléktalan lett.

2018. jún. 13. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!