Probléma-e, ha nem állom a kommunizmust úgy, ahogy van?
Figyelt kérdés
Szó se róla, a nácikat is megvetem a disznóságaik miatt, csak őket legalább elszámoltatták a bűneik miatt. Jó, tudom, a győztes oldal zsiványait is meg kellett volna rendszabályozni, de ki hallott arról, hogy a nyertest felelősségre vonják....2010. dec. 3. 17:48
1/7 anonim válasza:
Nem csak a nácik és a kommunisták csináltak csúnyaságokat. Voltak háborús bűnök a nyugati "barátainknál" is. De hát... Jaj a legyőzötteknek.
2/7 anonim válasza:
Nem probléma. Az IZMUSOKAT én se szeretem.
3/7 anonim válasza:
Konkrétan mi a gondod a kommunizmussal?
4/7 anonim válasza:
A kommunizmus soha nem volt és nem is lehet. Megvalósíthatatlan. Ezért nem utálni kell, hanem legyinteni rá, hogy "ezt a marhaságot". Ha valamit utálnod kéne, akkor azok a kommunisták. Részben azért mert egy megvalósíthatatlan eszméért okoztak feleslegesen annyi szenvedést (akik hittek benne), másrészt az elv mögé bújva követték el magával az elvvel összeegyeztethetetlen bűneiket (akik meg nem hittek benne).
5/7 A kérdező kommentje:
Lehet, valóban csak legyinteni kellene az eszmére.
Inkább az elkövetett bűnök és az emberek meghülyítése miatt vagyok berágva erre az ideológiára.
2010. dec. 3. 21:28
6/7 titak válasza:
"Inkább az elkövetett bűnök és az emberek meghülyítése miatt vagyok berágva erre az ideológiára."
És a különféle vallások nem zavarnak? A kommunizmus se rosszabb mint a katolicizmus.
Ha rajtam állna én egyformán tiltanák minden pártot és vallást.
7/7 anonim válasza:
Nem probléma.
És most dőlj hátra és bővítsd a látótered időben és térben. Tudod volt olyan időszak amikor még nem is beszéltek a kommunizmusról mert még senki sem hallott róla. Akkor is éltek olyan csoportok akik kicsesztek a másik társasággal.
Ökörköri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!