Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Probléma-e, ha nem állom a...

Probléma-e, ha nem állom a kommunizmust úgy, ahogy van?

Figyelt kérdés
Szó se róla, a nácikat is megvetem a disznóságaik miatt, csak őket legalább elszámoltatták a bűneik miatt. Jó, tudom, a győztes oldal zsiványait is meg kellett volna rendszabályozni, de ki hallott arról, hogy a nyertest felelősségre vonják....
2010. dec. 3. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Nem csak a nácik és a kommunisták csináltak csúnyaságokat. Voltak háborús bűnök a nyugati "barátainknál" is. De hát... Jaj a legyőzötteknek.
2010. dec. 3. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem probléma. Az IZMUSOKAT én se szeretem.
2010. dec. 3. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
Konkrétan mi a gondod a kommunizmussal?
2010. dec. 3. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
A kommunizmus soha nem volt és nem is lehet. Megvalósíthatatlan. Ezért nem utálni kell, hanem legyinteni rá, hogy "ezt a marhaságot". Ha valamit utálnod kéne, akkor azok a kommunisták. Részben azért mert egy megvalósíthatatlan eszméért okoztak feleslegesen annyi szenvedést (akik hittek benne), másrészt az elv mögé bújva követték el magával az elvvel összeegyeztethetetlen bűneiket (akik meg nem hittek benne).
2010. dec. 3. 20:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Lehet, valóban csak legyinteni kellene az eszmére.

Inkább az elkövetett bűnök és az emberek meghülyítése miatt vagyok berágva erre az ideológiára.

2010. dec. 3. 21:28
 6/7 titak ***** válasza:

"Inkább az elkövetett bűnök és az emberek meghülyítése miatt vagyok berágva erre az ideológiára."

És a különféle vallások nem zavarnak? A kommunizmus se rosszabb mint a katolicizmus.

Ha rajtam állna én egyformán tiltanák minden pártot és vallást.

2010. dec. 4. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem probléma.

És most dőlj hátra és bővítsd a látótered időben és térben. Tudod volt olyan időszak amikor még nem is beszéltek a kommunizmusról mert még senki sem hallott róla. Akkor is éltek olyan csoportok akik kicsesztek a másik társasággal.

Ökörköri

2010. dec. 5. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!