Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a probléma azzal, ahogy a...

Mi a probléma azzal, ahogy a Fidesz meg akarja oldani a hajléktalankérdést? Ellenzékiek, ti hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 11:22
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
77%
Nem az a gond, hogy meg akarja oldani, hanem az, ahogy!
2018. jún. 13. 11:34
 2/29 anonim ***** válasza:
82%
Ha "betiltják", akkor utána mi változik? Attól még ugyanúgy nem tudnak hová menni és maradnak, ahol vannak
2018. jún. 13. 11:39
 3/29 Libers Pertz ***** válasza:
14%
Hétfőn jártam pont a belvárosban, gyalázat. Terjeng a hugyszag, csövesek, koldusok bármerre néz az ember. Kétes arcok minden sarkon. Én nem vagyok ellenzéki, de katasztrófa, hogy a nemzet fővárosa milyen állapotok áldozata. Ezzel csinálni kell valamit, ide jönnek a túristák és ilyen körülmények közt fogadjuk őket. Ki, mikor és miért jönne ebbe a fertőbe? Ezek ellen tenni kell, mindegy milyen eszközökkel, de ez meg kell szűntetni. A nagy értelmiségi főváros olyan harmadik világ belinek tűnik a vidékkel való összevetésben. Vicc.
2018. jún. 13. 11:43
 4/29 anonim ***** válasza:
75%
Az, hogy igazából nem akarja megoldani. Ez csak odavetett gumicsont, amiből az égvilágon semmi nem lesz, csak leplezi az újabb százmilliárdos lopást.
2018. jún. 13. 11:43
 5/29 anonim ***** válasza:
69%

A magyarok elég érdekesen oldanak meg dolgokat.

Na mindegy.

2018. jún. 13. 11:49
 6/29 anonim ***** válasza:
59%
Sokan az utcán laknak, noha lenne menekültszálló, és őket akarják bekényszeríteni a szállodákba, csak sokan azért választják inkább az utcai életmódot, mert ott még így is jobbak a körülmények, és a biztonsági faktor, mint egy hajléktalan szállóban.
2018. jún. 13. 11:51
 7/29 anonim ***** válasza:
52%
Te is nagy kereszténydemokrata vagy, kérdező?
2018. jún. 13. 11:58
 8/29 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon nagy fideszes vagyok.
2018. jún. 13. 12:06
 9/29 anonim ***** válasza:
43%
Akkor jó. Csak így tovább.
2018. jún. 13. 12:22
 10/29 anonim ***** válasza:
85%

Hogy akarja megoldani? Úgy, hogy betiltja?

Szerintük a hajléktalanszálló megoldás, a közmunka megoldás, a pénzbüntetés megoldás, a börtön megoldás?

90%-ban alkoholista emberekről beszélünk, akik azért nem mennek szállóra, mert ott nem ihatnak, vagy meglopják őket. Hosszútávon nem is egy jó ötlet. Közmunkára meg nem hiszem hogy el tudnának menni, hisz nagyon sok beteg van köztük, psziszhés beteg, idősebbek is, legyengültek, és mint írtam is, hogy nagy részük alkoholista. Pénzbüntetést soha nem fogják kifizetni, mert nincs miből, nincs lakcímük, nem tudják hova küldeni a bírságot. Ha fogdába viszik őket, azzal talán még jót is tesznek egyeseknek, bár az "utcán élés"nem olyan nagy bűncselekmény, hogy börtönnel, vagy elzárással kellene büntetni.

Hajléktalan othonokat kellene építeni inkább a városok szélén, ahol rehabilitálni lehetne őket, hogy normálisan vissza tudjanak illeszkedni a társadalomba.

2018. jún. 13. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!