Miért nem szabotálja a 2 millió magyar, hogy nem dolgozna és akkor tönkremenne az ország?
Úgy látom nehéz elfogadni hogy a dolgozó jól keresők az egykulcsos miatt meg a dolgozó két három gyerekesek teszik ki a fidesz szavazótábor jó részét.
akkor miért van, hogy minél magasabb a jövedelem meg minél magasabb az iskolai végzettség úgy csökken a fideszesek száma nyolc általánososok között meg az alatt meg miért tarol okoska?
miért a nyomornegyedekben nyeri hülyére magát 80-90 százalékkal és miért kap ki a jól keresők által lakott nagyvárosban ilyen 35-40el?
ja mer küldik a rezsitámot meg a szoctámot és ezeket a szerencsétlen csórókat lehet behülyíteni sorossal meg migránsozással meg pár kiló kenyérrel amit a helyi fieszes kiskirály kioszt.
mondják sokan hogy a cigányok de ez nem igaz van rengeteg ilyen csóringer magyar is, csak a cigusok körében több általában a nem dolgozó akiket könnyű megvenni de van sajna magyar is annyi
"akkor miért van, hogy minél magasabb a jövedelem meg minél magasabb az iskolai végzettség úgy csökken a fideszesek száma nyolc általánososok között meg az alatt meg miért tarol okoska?"
Ezt a hülyeséget már vagy nyolcvanszor felhoztátok, csak épp semmi nem támasztja alá.:D Igen, tudom, jelent meg ilyen-olyan megrendelt sz@r, csak épp vagy nem ezt mérte, vagy abszolút nem korreláltak a pártpreferencia-adatok a választási eredménnyel, vagy akkora volt a nem válaszolók aránya pont a diplomásoknál, hogy gyakorlatilag értékelhetetlen az eredmény.:D
Látom marjátok egymást. Van a félhülye orbánista réteg aki meg él, egy "nujjorki" csöves szintjén, úgy, hogy dolgozik és ez neki jó(apukának megveszik a lidl-ből a 20 forintos sört, farhátat esznek, 4 havonta dugnak egyet, ott a hitelre vett ignis, meg a 3 gyerek amiért kaptunk lakást). Van aki ezt sem igényli mert annyira hülye, hogy fogalma sincs mi történik vele, csak szaporodjunk, és adnak, mert azt mondták. Van még a "micsodát, alaminzsnát azt nem, nekem kell az a 78 ezres megérdemelt fizetés".
Gratulálok mindenkinek!:)
"Ne magadból indulj ki, #34-es.:D"
Belőlled indultam ki! Miattam ne aggódj:)
Pedig 33as ezen nem kell túlpörögni, a magasabb iskolai végzettségűek, jól keresők hol tömörülnek?
A városokban, mert ott van az ő kvalitásaiknak való munka.
Minél nagyobb a város ez annál inkább igaz.
Budapesten gyakorlatilag kikapott a fidesz mindenütt, a vidéki nagyvárosokban sem szerepelt jobban.
Elhiszem, hogy kínos, de ma már a szegények, alul iskolázottak pártja a fidesz.
Most volt egy fölmérés ami pontosan ezt hozta, választásnak hívják. Minél kisebb volt egy település arányaiban anál jobban tarolt a Fidesz kell még neked más fölmérés is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!