A kormánynak hogy sikerült azt kihozni abból amit Soros mondott, hogy a magyar államnak minden migránsnak 9 millió forintit kell adnia?
Soros azt mondta a valóságban, hogy az EUnak kellene minden bevándorló után 9 millió forintot adnia a befogdó államnak, amelyet integrációra, oktatásra, stb költi.
Ebből, hogy sikerült nekik azt leszűrni, hogy a Magyoknak kellene adniuk 9 milliót a migránsoknak közvetlenül?
Az EU kitalálta,hogy migránsonként x millióra (valszeg 9) kellene megbüntetni azokat az államokat, amik nem akarják őket befogadni.
Az,hogy hogyan kapcsolódik ez Sorossal, azt nem tudom.
"Nyilván az ilyen megfogalmazás, alkalmasabb a hangulatkeltésre.
"
Oké, hogy egy tényt többféleképpen is meg lehet fogalmazni. De ez nettó hazugság
"voltak ilyen úniós fenyegetések hogy 130 ezer euró büntetés minden nem befogadott migránsért. (Szlovák médiából hallottam)"
Nem tudom hogy kapcsolódik a témához, de ha lenne ilyen, szerintem már ki lenne vele plakátolva az ország. Vagy ha valós akkor mi lehetett a kormány oka, hogy ezt nem hangoztatta?
A "nem létező" Soros terv első pontjában szerepel :
Íme egy átfogó terv hat eleme.
Az első:
az EU-nak évente legalább egymillió menedékkérőt kell befogadnia a belátható
jövőn belül. És ehhez a terhet korrekt módon kell megosztani – ami olyan elv, amelyet a szeptember 23-i csúcson egy minősített többség végül meg is hozott. A megfelelő
finanszírozás kritikus fontosságú.
Az EU-nak menekültkérőnként 15 000 eurót (16 800 amerikai dollárt) kell biztosítani az
első két év mindegyikére azért, hogy fedezni lehessen a lakhatás, egészségügyi ellátás és az oktatás költségeit – és azért, hogy a menekültek elfogadását vonzóbbá lehessen tenni a tagországoknak. E pénzösszegeket elő lehet teremteni azzal, hogy hosszú lejáratú kötvényeket bocsátanak ki, felhasználva az EU igénybe nem nagyon vett AAA kategóriájú kölcsönzési képességét, aminek a további előnye az lesz, hogy indokolt fiskális ösztönzést adnak az urópai gazdaságnak.
A 15 000 euro az nayjából 9 misi...
Ez megtalálható Soros saját honlapján is angolul.
Soros a továbbiakban kitér arra is, hogy ezt a pénzt részben kölcsönbők, (hümm-hümm) részben a mezőgazdasági támogatások megvonásából, részben a túrizmus megadóztatásából kellene kiköhögni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!