Miért nem szabotálja a 2 millió magyar, hogy nem dolgozna
és akkor tönkremenne az ország?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért nem egységbe verődve felmondana mindenki a 2700 ezer magyar, aki a FIDESZ ellen szavazott. Inkább mint nevetségesen tüntetgetnek, azzal nem ér el semmit. Egy igazi harcos ember összefogná ezeket és a munkafelmondással vége lenne az országnak. Mert ugye a másik fele a nem dolgozó magyar, akikkel megnyerték a választást...
Mert ha dolgozunk, akkor is tönkremegy az ország, de úgy legalább nem halunk éhen.
2018. máj. 25. 08:28
22/37 anonim válasza:
Akkor majd azokat a prolikat robottal helyettesítjük. Vagy vendégmunkásokkal. El lehet menni, ahogy Feritek is megmondta.
2018. máj. 25. 08:29
23/37 Koplárovics Béci válasza:
"Nem értem, hogy miért nem egységbe verődve felmondana mindenki a 2700 ezer magyar, aki a FIDESZ ellen szavazott. "
Te lehet, hogy a fidesznek dolgozol... Én nem, és szerintem ezzel a többségünk így van.
2018. máj. 25. 09:02
24/37 Lazy Lover válasza:
nyugi már most megy tönkre! pár példa egy haver fél éve vár a kocsifényezőre mert nincs ember csak 2 a műhelyben.. múltkor 40 percet kellett várni a mentőre mert nincs se mentős se autó a mentősök mondták.. és reggelig írhatnám a dolgokat úgy hogy lesz államcsőd meg káosz nem is kicsi!!!
2018. máj. 25. 09:56
25/37 anonim válasza:
Nem akarok éhendögleni bocsi
2018. máj. 25. 10:16
26/37 anonim válasza:
Nem az országot kell tönkretenni kedves kérdező hanem erős szakszervezeti jelenléttel kikényszeríteni azt amit ki kell.
Csakhogy itt inkább végignézik ahogy a másik ellehetetlenül minthogy szolidaritást vállaljanak egymással...
Pont amilyen a nevezetes ellenzék,na olyan kb. a magyar társadalom is.Csodálkozni tehát nem kell a helyzeten.
2700 ezer. Te ia csak kígyóztál matek órán mi?'A Gyurcsány tanított számolni?
2018. máj. 25. 12:23
29/37 anonim válasza:
Például azért, mert nem akarnak egy tönkrement országban élni. Esetleg még azért, mert előbb tönkremennének, mint az ország.
2018. máj. 25. 12:59
30/37 anonim válasza:
Ó! ne keserítsétek szegény kérdezőt! Hát senki sincs aki azért küzdene vele, hogy az ország minél előbb tönkremenjen? hogy lesüllyedjen? hogy a térképről letöröljék?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!