A "tüntetőket" valóban lehet csürhének nevezni?
""Közeledem a nyolcvan év felé, de még nem fordult elő soha, hogy készenléti rendőrök menekítsenek ki egy épületből. […] A gazembertől a csalóig mindennek lehordtak minket, de mi nem szóltunk vissza senkinek. Hála Istennek mellettem volt két fiatalember, Szenn Péter püspök úr és Gér András zsinati tanácsos úr; összekapaszkodtunk mind a hárman, és vigyáztak rám, nehogy fellökjenek”
""Mindannyian méltatlannak éreztük a helyzetet, hiszen annyi ocsmányságot zúdítottak ránk, anélkül, hogy tudták volna, kik is vagyunk valójában”"
"Szenn Péter püspök úr bocskait viselt, ez különösen irritált néhány tüntetőt, akik többször is megköpdöstek minket.”
Az egyházi vezetőket se kell félteni, a mostani egyházvezetők se különbek Orbánéktól. Van rálátásom mivel jóban vagyok a helyi református lelkészünkkel, ott is ugyanaz megy, mint a kicsiben: sok pénzt fent ellopják aztán a morzsákat el-el osztogatják.
A másik meg egyházi személy ne keveredjen bele a politikába, ne menjen alakuló ülésre, mivel a politizálás meg az egyház nem fér össze. A mi lelkészünket állandóan cseszegeti pont a református egyház, hogy egy 500 fős alatti faluban képviselő merészel lenni.
"A "tüntetőket" valóban lehet csürhének nevezni?"
Nem!
A disznók kikérték maguknak, hogy hozzájuk hasonlítsák.
Csürhe: "Együvé terelt, együtt őrzött disznókból álló csoport."
A férgek, a majmok szintén elhatárolódnak tőlük.
Ők egyszerűen csak genetikai hulladékok.
-Néztem azt a szerencsétlent -nekem van egy álmom-, na az tényleg egy genetikai hulladék.
Ennyi? Beszóltak három politizáló egyházfőnek? Akik aztán hatalmas veszélyben voltak három rétegnyi rendőrsorfal mögött.
Hol marad a kocsik gyújtogatása, kirakatok betörése? Legalább valaki eleshetett volna, akkor némi vér is folyt volna a felhorzsolt térdéről. Már ezek a tüntetések se a régiek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!