Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz szavazók! Miért szavazt...

Fidesz szavazók! Miért szavaztatok a Fideszre?

Figyelt kérdés

A kérdés nem provokatív jellegű, csupán szeretném, ha leírnátok, hogy miért döntöttetek így, és ezt érvekkel alátámasztanátok. Érdemes lehet leírni, hogy családos vagy-e, illetve hogy mivel foglalkozol, miben nyilvánultak meg az életedben eddig pozitívan a Fidesz tevékenységei.

A kérdés valóban nem provokatív szándékú.

2018. ápr. 10. 16:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
58%

Konzervatív emberként, nyilván konzervatív pártra fogok szavazni.

Semmilyen más alternatíva nem volt, a nevetséges, egymással is marakodó, nagyrészt önmagukat lejárató törpepártokon kívül, de azokból inkább kösz, de nem!

És még annyit, hogy az egészségügyben dolgozom, a Fidesz kormányzása alatt nettó 100ezerrel növekedett a jövedelmem, holott nem is vagyok orvos.

Akkor kire is kellett volna szavaznom?

2018. ápr. 10. 17:25
 22/35 anonim ***** válasza:
47%

Van programja a migrációra, a többi párt ignorálja a kérdést.

Csökkennek az adók és itt nőnek a bérek legjobban az egész EU-ban.

Itt a legkevesebb az adó az egész világon (KATA).

A segély nem ingyen sorbaállásért osztogatják hanem közmunkáért.

Többszázezerrel kevesebb a munkanélküli.

Az ellenzék hitelét vesztette, amelyik párt visszalép egy DK-s jelölt részére azt onnantól kezdve egy kalap alá veszem a DK-val. Egyedül a Jobbik volt gerinces ebből a szempontból de ők meg nem szavazták meg a migránsok betelepítésének tiltását.

2018. ápr. 10. 18:17
 23/35 anonim ***** válasza:
78%

Tudom, hogy megkapom, hogy csak egy troll vagyok, pedig komolyan érdekelne a válasz:

akik a migrációtól félnek, azok találkoztak már migránssal Magyarországon? Ha igen, akkor mi volt a benyomásuk róla?

Miből gondolják, hogy ide egyetlen migráns is jönne? Mi a véleményük arról, hogy a Fidesz a letelepedés kötvény keretében többezer ellenőrizetlen embernek adott lehetőséget letelepedésre csak azért, mert fizettek a Fidesznek?

Köszönöm a válaszokat!

2018. ápr. 10. 19:13
 24/35 anonim ***** válasza:
57%

Több sebből vérzik a kérdésed.

A letelepedési kötvényesek le vannak ellenőrizve és határidős az engedélyük.

Itt dolgoznak és ide adóznak.

A másik:

Igen találkoztam migránssal.

Méghozzá pont akkor, amikor a Keletit megszállták és én egy közeli kórházban feküdtem. Egy nap vagy 8-an bejöttek, randalíroztak, lekapkodták a betegek reggelijét az állványról, szétdobálták, borogatták a székeket és randalíroztak. Hogy mit akartak, a fene sem tudja, de a rendőrséget kellett kihívni.

És ez ugyanakkor volt, amikor a Blaha közelében, fényes nappal hárman megakartak erőszakolni egy fiatal magyar zenészlányt, akiről a járókelők szedték le a migránst.

A lány sokkos állapotba került.

És ezek "csak átutazóban" voltak itt.

Keress rá a cikkre, ha nem hiszed, elég nagy port vert fel annak idején.

2018. ápr. 10. 19:38
 25/35 anonim ***** válasza:
21%

"Miből gondolják, hogy ide egyetlen migráns is jönne?"

Ha más EU-s országba költözik az is majdnem akkora baj mintha ide, csak nem azonnal és közvetlenül hanem évek múlva.

2018. ápr. 10. 20:09
 26/35 anonim válasza:
24%

Remélem nektek sose kell elmenekülnötök, minden értéketeket és ami számotokra fontos hátra hagyni és elindulni a semmibe..

Persze, vannak gazdasági menekültek, akik azért jönnek erre, mert több fizetésre vágynak, de ők Magyarországon csak átutazni kívánnak, aki pedig azért menekül, mert a hazájában meghalna annak igenis meg kéne adni az esélyt hogy asszimilálódhasson

2018. ápr. 10. 20:29
 27/35 anonim ***** válasza:
34%

Nem mondod, hogy ennyire tájékozatlan vagy!

Azoknak, akik a kapun jönnek azoknak meg is van adva az esély, aztán vagy élnek vele, vagy nem ez már az ő dolguk, hogy mennek, vagy maradnak.

Akikkel gond van, az az ILLEGÁLIS migráns, aki kerítést vág, nem ismer se Istent, se embert, hanem mint a veszett állat tör a célja felé.

Meg a kvótával is van gond, hogy a "fejlett nyugaton" kimazsolázzák azt a keveset, aki alkalmas valamire, az öreget, beteget, hülyét, semmihez nem értőt meg leosztják nekünk. Vagy neked nem elég azok a segélyezettek, akik már itt szívják a vérünket?

2018. ápr. 10. 20:41
 28/35 anonim ***** válasza:
68%

Nem provokálni akartam a kérdésemmel, se nem trollkodni, kíváncsi vagyok, hogy ez a migránsoktól való rettegés a Fidesz média hallgatásán/olvasásán kívül miért van.

A letelepedési kötvényesekkel egyébként pont az a baj, hogy - mint kiderült - nincsenek leellenőrizve. Nem is régen derült ki, hogy maffiózók kaptam kötvényt. Na de ez más téma.

A migránsoknál maradva: ahogyan előttem is írta vki, vannak a gazdasági bevándorlók és a menekültek.

Gazdasági bevándorlókat senki nem akar befogadni, ezzel nincs gond. De hogy aki Szíriából, Jemenből vagy valamelyik afrikai polgárháborús országból menekül mert ott vallása, neme, családja vagy bármilyen más ok miatt üldözik és visszaküldjük azzal, hogy boldoguljon ott...

Pont a németek küldtek vissza egy menekültet/migránst Afganisztánba, nem fogadták el a kérelmét és pár nap múlva egy bomba merényletben meghalt. Ilyenkor elégedettek azok akik senkit nem fogadnának be? "Na, legalább eggyel kevesebb!"? Vagy mit gondolnak?

2018. ápr. 10. 23:05
 29/35 anonim ***** válasza:

1,3 milliárd emberrel lesz több Afrikában 2050-ig az évente átlagosan 40 millió ember, te ezt mind az EU-ba telepítenéd fogalom nélkül.

A valós megoldás hogy egyet se kell idetelepíteni hanem ott helyileg kell megoldani a problémát vagy segíteni neki.

2018. ápr. 11. 00:40
 30/35 anonim válasza:
67%
Én pedig azért szavaztam a Fideszre mert inkább élek nyugodtan a hazámban minthogy rettegve lépjek ki az utcára a migránsok miatt.Sok külföldön élő magyar sír hogy eladtuk a hazát,és a Jobbikot kellett volna megválasztani mert ő sem engedte volna be a migránsokat de a Fidesz már bizonyított ez ügyben.Nem tudom ezek az emberek hol élnek valószínűleg ha a Jobbik nyer azonnal príma kórházak lettek volna tele orvosokkal,jah és már májusban minden magyar dolgozó 600 ezres fizetést kapott volna.Mert hát ugye ezt ígérte a Vona úr és akkor mindenki aki külföldön dolgozik sprintelt volna haza.Álom álom édes álom.....
2018. ápr. 11. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!