Fideszesek! Kifejtenétek, miért a Fideszre szavaztatok?
Mert jobban Élünk mint 4 éve.
Van vállalkozásunk ami jól megy,van termőföldünk amire kapjuk a támogatást.De a testvéremék is jobban élnek és mégsem a Fideszre szavaztak,hanem a Jobbikra,mert lopták a cigányok a termést,és csak a jobbik foglalkozik a cigány kérdéssel,szóval nálunk ilyen megosztott a család politika terén.
Olyan boldog lennék, ha csak az szavazott volna a Fideszre, aki tényleg jobban él, mint 4 éve.
Akkor olyan 2-300 ezer szavazatnál nem lett volna nekik több.
Csak hát tele vagyunk olyanokkal, mint akik az első hozzászóló videóiban is vannak.
Na és #2-es, vajon a támogatás nélkül is jól megy az a vállalkozás? Úgy értem, az csak a plusz többlet, vagy valójában csak amiatt megy? Mert ez perdöntő.
És vajon a mezőgazdasági termelés is jól menne földalap (és a lopás) nélkül? És mit is tenne konkrétabban a Jobbik a lopások megakadályozására? Mert hogy ezt mondja, én is hallom, de mi az a végrehajtható ténykedés, amitől megszűnik e hátrány? Ez nem látszik.
Miért, attól hogy a Fidesz került hatalomra, attól a 40 év alatt a lakosság közmunkájából elprivatizált állami vagyonok visszakerülnek a jogos tulajdonosaikhoz?
Például XY kapott az államtól n millió Ft-ot azon a címen, amiért a szülei egy életen át a munkájukkal gyarapították az állami vagyont? Tudtommal ezt egyik párt sem tette meg eddig. Hanem az állami vagyon magánkezekbe vándorolt, töredék áron vagy vételár nélkül.
"Mert hogy ezt mondja, én is hallom, de mi az a végrehajtható ténykedés, amitől megszűnik e hátrány? Ez nem látszik."
Egyszerű, le kell csukni a bűnözőket.
Nem nagy kaland.
Nálunk a nyáron kirabolt egy öregasszonyt és a fiát egy szomszédos faluból való, 20 éves cigánygyerek, de szerencséjére pont arra járőröztek a rendőrök éjszaka, amerre ő ment és elkapták. Volt nála egy motoros fűkasza és egy láncfűrész. Elszedték tőle, visszaadták a cuccokat a faszinak, a gyereket meg bevitték és elzárták 3 napra, aztán kiengedték.
Értelme ennek mi van?
#2 Jó neked.
És megértem a testvéredet mert mi is ebben a cipőben járunk,nekünk vannak tanyáink,alkalmazottjaink,földjeink,de amit megtermelünk abból nagyon sokat el is lopnak,heti rendszerességgel lopkodták a kis juhokat,malacokat a tanyáról,hiába alkalmaztunk egy tanyába 3-4 embert mit sem érnek 6-8 cigány ellen,és mikor kijön a rendőr annyit csinál hogy húú itt jöttek be,húú ezt vitték el aztán elmennek és 30 nap múlva jön a papír hogy zárták az ügyet.... volt mikor egy éjszaka több mint 400.000 Ft kárt csináltak.És mi is ezért szavaztunk a Jobbikra a testvérednek igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!