Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz szavazók! Miért szavazt...

Fidesz szavazók! Miért szavaztatok a Fideszre?

Figyelt kérdés

A kérdés nem provokatív jellegű, csupán szeretném, ha leírnátok, hogy miért döntöttetek így, és ezt érvekkel alátámasztanátok. Érdemes lehet leírni, hogy családos vagy-e, illetve hogy mivel foglalkozol, miben nyilvánultak meg az életedben eddig pozitívan a Fidesz tevékenységei.

A kérdés valóban nem provokatív szándékú.

2018. ápr. 10. 16:38
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
45%
Mivel az eddigi válaszolók nem fideszesként megválaszolták,miért szavaz a fidesz szavazó a fideszre, nem is nagyon strapálnám magam a saját indokaimmal,csak még egy lényeges: öröm látni, ahogy visítotok,tajtékoztok,hörögtök,rettegtek.
2018. ápr. 10. 16:58
 12/35 anonim ***** válasza:
67%

11es, én aztán nem rettegek. Vár a jó kis állásom egy angliai kórházban, hatszor ennyi fizetésért, szolgálati lakással és autóval, ingyenes bölcsődével a gyerekünknek:-)

majd retteghettek ti ha senki nem marad fizetni a nyugdíjatokat. Vagy szerintetek Viktor majd eltart titeket?

2018. ápr. 10. 17:00
 13/35 anonim ***** válasza:
33%
Mert élvezik a demokrácia szétverését. Lásd 11-es válasz. :)
2018. ápr. 10. 17:02
 14/35 anonim ***** válasza:
36%

"bevezette volna amit az unió akar, az arab számokat és az arab öltözködést."

Hol mondtak olyat az EU-ban, hogy arab öltözetet kell viselni?

2018. ápr. 10. 17:08
 15/35 anonim ***** válasza:
71%

A 3-as, akinek bőszen válaszolgattál, nem a Fideszre szavazott, hanem egy ellenzéki troll, aki a maga módján humorizálni próbált.

Ez - ha már egyetemre jársz(?) - világossá kellett volna váljon számodra is, ha előbb nem is, akkor az arab számoknál.

2018. ápr. 10. 17:10
 16/35 anonim válasza:
67%

Azért, mert szerintem az összes közül ez a legjobb párt.

Az MSZP nagyon gyenge párt, még miniszterelnök-jelöltet sem tudtak kiállítani magukból. Valamint Karácsony Gergely március 15.-i beszéde nagyon rossz volt. Karácsony egy gyenge politikus.

LMP: Ilyen liberális pártokra nem szavazok

Momentum: Túl szélsőségesen balos.

DK: Gyurcsány Ferenc már volt hatalmon, és akkor nagy államadósságok voltak. Most legalább stabil az ország pénzügyi helyzete.

Jobbik: Nem egy stabil párt.

Azért is a fideszre szavazok, mert külpolitikávan nagyon jó teljesítményt nyújtottak, belpolitikában pedig jobbak voltak, mint a Gyurcsányék. Volt fejlődés is ezalatt a 8 év alatt.

Bár a FIDESZ-szel se vagyok megelégedve, de az összes párt közül ez a legjobb.

2018. ápr. 10. 17:12
 17/35 anonim válasza:
58%

#7-es: Te csak m1-et nézel? Vagy csak origot olvasol? Mert csak ott hallhattad ezeket orrba szájba..

Arab számok :DD még jó, hogy tudjátok az mi

Én nem hiszem, hogy lett volna erős ellenzéki jelölt, de 8 év után igenis változás kellett volna, mert akinek nincs trafikja, nincs 3 gyereke, és nem 6 számjegyű a fizetése annak nem igen van jövője ebben az országban. Mindenesetre köszönöm minden fideszesnek, hogy adtatok egy B tervet, egy külföldi élethez az egyetem után (nyugalom nem az ország pénzén tanulok, önköltségen)

18/35 anonim ***** válasza:
36%

És még annyit 9-es, hogy a devizahitelre Gyurcsány Apád beszélte rá a jó népet!

Úgy leszel te orvos Angliában, mint én Rómában pápa!

Jó ha ágytálat pucolni felvesznek!:)

19/35 anonim válasza:
63%

Kedves Kérdező!

Elsőszavazó vagyok. Nincs állásom, a családommal élek, tanulok.

A családom olyan társadalmi helyzetben van, hogy számunkra a FIDESZ jelen pillanatban a legkedvezőbb. Gyurcsány ideje alatt a szüleim fizetésének kicsivel több mint 60%-a elment adókra. Az előző kormány arról szólt, hogy elvették attól, akinek volt és odaadták annak, akinek nem volt (annyi). Ez a felfogás erősen emlékeztet a kommunizmusra, nem?

A többi párt által "reklámozott" célok szerintem csak azért tűntek ilyen szépnek, mert csak a végeredményt reklámozták és nem pedig az odavezető utat. Ahhoz, hogy a nyugdíjasoknak több jusson, akkor pár év múlva tőlem fogják elvenni azt a pénzt, amiért én évekig nyomtam az iskolapadot és teljesen legálisan megkerestem. Ezt nem szeretném.

Igen, migránsok. Nem hiszem, hogy a Soros-terv pontosan az, mint amit mi kapunk. Nem is érdekel ez a része. Európának megvoltak a maga haborúi, amiknek milliók estek áldozatul. Az akkori emberek Amerikába menekültek, mert ott olyan stabilitás volt, hogy nem volt ebből probléma, és be tudtak illeszkedni viszonylag gyorsan. Az se volt számukra hátrány, hogy a kultúra, vallás és szokások nem ütöttek el olyan szinten egymástól, mint a miénk a közelkeletével. Ezek az emberek nem ugyanazt fogják itt találni mint a Mayflower az Új világban. Ezek az emberek egy alapvetően is széthúzó, instabil rendszer kellős közepébe akarnak menekülni (EU), ami se nekik, se nekünk nem jó. Nekik kell megküzdeni a saját politikai hiányosságikkal, mert ha idejönnek, attól még ott nem lesz jobb.

A korrupció, amit állandóan hangoztatnak, mindenhol megvan. Ez együtt jár a politikával. Az pedig, hogy az országunk gazdaságilag rossz állapotban van, nem igaz. Ugyanúgy, ahogy az se, hogy szárnyalunk. Az igazság az, hogy Magyarország nem hasonlítható össze a tőlünk nyugatabbra fekvő államokkal. Ennek történelmi háttere van. Mindkét vilagháborúból vesztesként kerültünk ki. Aztán jött a kommunizmus. Ezek akkora csapások voltak a magyar gazdaság számára, amiket egyszerűen nem lehet pár évtized alatt kiküszöbölni. De az ország magához képest virágzik (emlékeztető: Mennyi is volt az államadósság 8-10 évvel ezelőtt?)

Ez néhány dolog, amiért én vasárnap a FIDESZre szavaztam. Ez mind nem azt jelenti, hogy mindent maradéktalanul támogatog, amit tesznek. Nem. Vannak nagy hiányosságok, ez egyértelmű.

Köszönöm a kérdésed, jó, hogy valaki támadás nélkül kérdőjelez meg ilyeneket, mert így sokkal könnyebb válaszolni! 😊

18/L

20/35 anonim ***** válasza:
52%

"Fidesz szavazók! Miért szavaztatok a Fideszre?"

Mert ennyi eszük van kb:

https://www.youtube.com/watch?v=vbbSE_AMBGo

2018. ápr. 10. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!