A fideszesek miért ilyen kárörvendőek?
Hát na.
De egyik oldal sem túl elegáns most ilyen szempontból, ha csak az itteni válaszokat nézzük!
Ha tudnád miket kaptam a nyilvános válaszokban is és a személyesen nekem küldöttekben is csak azért, mert meg mertem cáfolni az állításaikat, le mertem írni, hogy másként látom a dolgokat, ha hallgattad volna azt a sok mocskot, amit bszéltek rólam/rólunk, csak mert a fideszt támogatom - akkor értenéd miért esik jól most egy pontosan ugyanolyan sértő, mocskolódó szövegre végre odaírni, hogy "sivalkodjatok csak libsik" vagy hasonlót.
Meg sem közelítem vele azt a sok mocskot, amit rám zúdítottak, zúdítanak azóta is.
Mert megérdemlitek.
Nem dolgoztok, élősködtök, és mellé nagy a pofátok. Egyértelmű hogy tetszik, hogy újabb négy évig végig kell néznetek, hogy kuss.
Mert vérre menő harcnak gondolják ezt. A politika egy alantas művészet, ami éket ver ember és ember közé.
De ez bárkire igaz lehetne.
Aki hajlamos az ilyen stílusra, teljesen mindegy a politikai hovatartozása, úgy fog viselkedni.
Az embernek saját magában kell a békéjét és az egyensúlyt megtalálnia...csak akkor fog és tud motiválni másokat bármilyen változásra. 1 hét múlva úgyis mindenki tovább lép a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!