Állítólag a Fideszesek tudják hogy több szavazatot kaptam 2014-hez képest, akkor ennyit erről? Örökké marad a Fidesz?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 8. 21:53
1/19 anonim válasza:
A nemzet nem lehet ellenzékben !
Viva Orbán. ;)
2/19 anonim válasza:
Mer 2014ben mennyit kaptál, elvtárs?
3/19 anonim válasza:
Igen. Üdv újra a Kádár rendszerben. El lehet itt boldogulni. Csak jól kell egyensúlyozni, hogy kinek mikor mit mond az ember. Én mindenesetre kirakom a postaládára a narancssárga hűtőmágnest. Mindeki tudja, hogy velem nem érdemes lacafacázni.
4/19 anonim válasza:
Várjunk már egy - két órát. Lesz ami lesz, el kell fogadni az eredményt. Nem a világ vége, ez csak egy választás.
5/19 anonim válasza:
Nyelvtanulás, aztán go külföld, amíg megteheted.
6/19 anonim válasza:
Nem akarom az "énmegmondtamot" kezdeni, de ma délben írtam ezt egy másik kérdéshez:
"Nem, sőt az utóbbi időben a Fidesz mozgósított jobban, most az a kérdés meg lesz-e nekik a kétharmad. A jellemzően ellenzéki körzetekben pl. Szeged alacsony a részvétel, a falvas, kisvárosi részeken meg úgy látszik dolgozik a fideszes mozgósítás. Majd figyeljétek meg, nagy ellenzéki pofáraesés lehet ebből,"
Igazam lesz vagy igazam lesz?
7/19 anonim válasza:
Mennyit kaptál? Meglesz a mandátumod?
8/19 anonim válasza:
nyugi, már csak 12 évig marad a fidesz
10/19 anonim válasza:
Ha ez így van, akkor rendkívül ostoba nép a magyar. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!