Fideszesek, mit gondoltok? Örültök most?
Én egy kereszténydemokrata, értékelvű Magyar Ember vagyok! Az én falumban ugyan nem fogják leverni a mocskos migráncsok a keresztet! Azonkívül meg fogom védeni a gyerekeimet Soros Győrgytől, aki kenyérbe sütné és megenné őket! Hála isten a drága Miniszterelnök Úrért, hogy csókolnám meg a kezét, hogy megvéd minket mindenféle szörnyű veszedelemtől! Hát nemistudommicsinálnék, ha nem lenne a drágaorbánúr! És milyen figyelmes, még rezsicsökkentést is adott!
Viccen kívül, tökmindegy, mi miket írogatunk ide, a gyk-ra, mert már ahhoz is kell egy alapműveltség, hogy az ember egyáltalán bekapcsolja a gépet és regisztráljon ide. Azokat a tömegeket, akik eldöntötték ezt a szavazást, úgysem éred el, nem jut el hozzájuk, amit ide leírsz.
A migráns nem jön, majd jön Putyin...
" egy libsi"
"Nem jön be migráns. Békében élhetünk. Ti is. Megvédtük helyettetek a hazát !"
Mitől? Nem tűnt fel, hogy senki nem akar ide bejönni? Nem tudsz róla, hogy a többi párt se akarja lebontani a kerítést? A hazát meg úgy lehetne megvédeni, hogy megakadályozod a KIvándorlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!