Most nagyon orulnek a fideszesek de megis ok az igazi vesztesek?
(Nincs magyar billentyuzetem)
Azt hiszem batran kijelenthetem, hogy a valasztas vesztesei a fiatalok voltak. En a BME-re jarok, rengeteg ismerosom van es senki se szavazott a Fideszre. Ellenben a nagyszuleim es a kornyeken minden oreg igen. Tessek akkor egyek meg amit kifoztek. Szakadjon rajuk a nyugdijrendszer. Eddig hat ismerosom jelezte, hogy lelep diploma utan. En is igy teszek, mondjuk hiaba nyert volna a Jobbik az sem csinalt volna egybol kanaant de ez 2/3 garancia a fizetesek alacsonyan tartasara. Majd a sok kozmunkas/cigany/nyugdijas/hatarontuli sopredek eltart benneteket! Es nem, nem mosogatni megyek. Gepeszmernokkent azt hiszem nem fognak elhajtani sehol.
Kedves kis egyetemistácska, te, aki mondjuk a mi korunkban, egy jó tizenöt évvel ezelőtt valósznűsíthetően be se kerültél volna, mert akkor a BMEre csak a legjobbak mentek, mi, akik OKTVt nyertünk, akik kitűnő és jeles tanulók voltunk.
Kövesd el nyugodtan azt a hibát, hogy kimész külföldre, én már hazajöttem. Itthon is megkapom azt, amit kint, kicsit talán kevesebbet, de itt a család és a barátok.
Nem abban gondolkodtam, amiben te, hogy végeztem és akkor ide nekem a lakást és a havi félmillát, mégis kinek hiszitek ti magatokat, hogy nem várjátok ki a ranglétra fokait?
Képzeld, én, mint előtted végzett 2 diplomás mérnök, is, a fideszre szavaztam.
Megjegyzem elég undorító, hogy a nagyszüleidnek azt kívánod, hogy szakadjon rájuk a nyugdíjrendszer - csak aztán nehogy rád szakadjon majd kint, amikor belekezdesz tudatlan ostoba fejjel valamibe, amiről nem tudsz semmit.
Undorodom a mentalitásodtól, az időseket ledegradáló modorodtól.
A jobbiktól pedig ebben a szétesett állapotában nem lehetett csodát várni, de ez is a te tapasztalatlanságodat bizonyítja. Nőj fel kiccsávó, tanuljál, melózzál és ne dumáljál, majd 15 év múlva értesz a világból talán annyit, hogy szégyelld magad emiatt a bejegyzés miatt.
Mert te aztan nagyon tudod, hogy milyen kepessegeim vannak. 2005 ota van a mostani ketszintu erettsegi. En 15'-ben vegeztem es nekem lett a legjobb eredmenyem az evfolyamon erolkodes nelkul. A gimnazium egy vicc volt, pedig elvileg a top 100-ban benne van az orszagos lista szerint. Egy hulladek az oktatasunk ember. Add vissza mindket diplomad, ha azt hiszed jo iranyba halad ez az orszag. 8 ev alatt rengeteg mindenen lehetett volna fejleszteni. De nekunk vizes vb kell meg olimpia. Aztan az utak szet vannak fagyva a kornyekemen mindenhol, a tomegkozlekedes siralmas, a vasut hasznalhatatlan. De legalabb felepult az uj stadionunk HURRA TAPSOLJ NEKIK! Mert milyen hiteles es szakerto kormanyunk van Nemeth Szilardokkal meg Kosakkal. Azoknak a tahoknak is diplomaja van, de ok is az elo pelda, hogy az nem jelent semmit.
Es igen valoban lehet itthon is jol keresni nem tagadom. De sokkal konnyebb kulfoldon boldogulni. Nekem mar a helyem is lenne rokonom altal. 180 netto ember. Vicc. Ennyit termel ki egy mernokre egy ceg a kivaloan teljesito nagy magyar gazdasag. Ausztriaban egy szobalany tobbet keres. De azert ott milyen rossz igaz, minden sarkon megeroszakolnak a migransok! Es az en szuleimnek mar bizony nem lesz rendes nyugdija. Pedig vegig dolgozzak az eletuket. Akik meg a kommunizmus alatt vakartak a tokuket a tanacsba' elteszik a nagy penzeket. Es nem lenne lehetosegem Pesten munkat talalni, en nem fizetek 100 ezret egy alberletert. Kilatastalan a fiatalok helyzete itthon es ezt nem csak en mondom.
Valamint en nem fogok egy budos fillert se ezeknek a primitiv orbanista vernyuggereknek befizetni jarulekkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!