Honnan tudják ilyen pontosan, milyen a részvétel?
Bementem a szavazókörzetbe, lapoztak több oldalon mire megtalálták a nevemet. Összevissza voltak az aláírások. Gondolom a többi szavazókörzetben a szobákban sincsen ez másképpen. Mégis, honnan tudni pl 12.órakkor pontosan tizedre, hogy hányan szavaztak ?
Nem is tudják összeszámolni a szavazatokat, hisz a füzetben írjuk alá, ami folyamatosan lapozódik, ráadásul meg sem lehet állapítani, hányan írták alá, hiszen teljesen összevissza van rajta aláírás.
Na, azóta elmentem szavazni. Ott ült egy nő az urna mögött, és ahogy becsusszantottam a papírjaimat, szemmel láthatóan húzott egy strigulát egy nagy papírlapon.
Amúgy az intézmny bejáratától kb 20 méterre a járdára hatalmas betűkkel fel volt festve az MSZP-s jelölt neve. Nem tudom, ez mennyire szabályos. Azért jól rátapostam, remélem, megérezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!