Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Orbán marad?

Szerintetek Orbán marad?

Figyelt kérdés

Az fb oldalát nézve elkepedtem hogy milyen hatalmas tömeg kommentelt neki, hogy " hajrá Fidesz!"

(Nem vagyok Fideszes.)

2018. ápr. 7. 00:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
70%

31.

Igen, az itt a gond, hogy szavazol egy pártra. Megkérdezi valaki: miért rájuk szavazol? Nem érdekel a jövőd, a jóléted?

Mire te: de igen, a szóban forgó párt ezt és ezt tette, adta és az nekem jó.

Aha, szóval téged ezzel meg lehet venni?

Most akkor legyél okos. Szavaz arra, aki alatt jól élsz - mondják.

De ha arra szavazol, aki alatt jól élsz, akkor téged megvettek, lekenyereztek és szekértolója vagy a maffiaállamnak.

Én pl. 43 évesen most élek a legjobban mióta megszülettem. Bár szerintem ennek nagyon kicsi köze van a Fideszhez, de miért akarjak változást? Miért?

Mindenki szavazzon arra, ami neki jó, aztán majd lesz valami.

2018. ápr. 8. 07:06
 32/61 anonim ***** válasza:

"A magyar gondolkodók és az országért tenni akarók színe - virága sorakozik fel az ellenzék oldalán, Gyurcsány, ... Juhász"

:DD

2018. ápr. 8. 08:12
 33/61 anonim válasza:
62%

Szerintem maradni fog,megyek is szavazni,hogy maradhasson.

(Minden tiszteletem a 12-es és a külhoni magyar válaszolónak,gyönyörűen összefoglalták a Fidesz előnyeit.)

2018. ápr. 8. 08:19
 34/61 anonim ***** válasza:
100%

"Szavaz arra, aki alatt jól élsz - mondják. De ha arra szavazol, aki alatt jól élsz, akkor téged megvettek, lekenyereztek"

Ha nem csak saját magadra gondolva döntesz, nem fogod úgy érezni, hogy megvettek. Minden magyar felelős minden magyarért.

2018. ápr. 8. 08:47
 35/61 anonim ***** válasza:
72%
A külhoni magyaroknak is a Fidesz felel meg, nemcsak a saját érdekemben szavaztam rájuk. Miért? Ha te xxx miatt szavazol mondjuk a DK-ra, akkor téged az az xxx ok miatt vettek meg ezek szerint. Mindenki valami oknál fogva szavaz majd! Akkor ezek szerint minden választópolgárt lekenyereztek?!
2018. ápr. 8. 09:00
 36/61 anonim ***** válasza:
43%

Na mivan csak nem szavazás van? :DDDD

(Fideszes vagyok! - csak hogy ne azt írjam amit te ügye) :D

2018. ápr. 8. 10:57
 37/61 anonim válasza:
72%
Akkor vidd ki magaddal Orbánt,nekünk nem hiányozna!kérlek szépen vidd el! :)
2018. ápr. 8. 14:37
 38/61 anonim ***** válasza:
61%

Annyira "boldoggá" tesz, mikor itt élő magyarként azért kell szopnom Orbán meg a Fidesz ámokfutása miatt, mert az egyébként Romániában élő magyarok a nyakamra szavazzák, mert hogy értük "milyen sokat tett".

Kedves erdélyiek! Nem tudom feltűnt-e ha ránéztek a térképre, hogy Erdély üszkve 100 éve nem Magyarország, hanem Románia területén található, a román törvények vonatkoznak az ott élőkre, Romániába adóznak, és még sorolhatnám. Akkor most felteszem a kérdés: mi a búbánatért érzik úgy hogy nekik ide kell szavazni, mikor semmi közük a magyar élethez, politikához? Nem őket érintik az adósarcok, nem rájuk omlik rájuk a kórház, és még sorolhatnám. Én nem szavazhatok ki Erdélybe, akkor az ott élők ide miért szavazhatnak? Értem én hogy Vityának kell a külhoni szavazat mert különben bukna, mert az itt élő, a ténykedését ténylegesen tapasztalók többségének a hócipője tele van "áldásos" tevékenységével, ettől függetlenül legalább annyi gerinc lehetne az erdélyiekben hogy nem szavaznak olyan ország választásán ahol nem laknak. Tessék ideköltözni, élvezni 4 évig a Fidesz rezsim előnyeit, aztán majd akkor lehet ide szavazni. De kicsit böki a csőröm mikor külföldön élő emberek miatt fogom újabb 4 évig itthon élőként nyögni a Fidesz rémuralmát, hallgatni az agymosó baromságaikat, és nézni ahogy kirabolják az országot. Csak mert kintről úgy gondolják hogy mekkora móka kicseszni azokkal akik itt élnek, nyilván, rájuk úgysem lesz semmi hatással Orbán ámokfutása. Felháborító.

2018. ápr. 8. 14:52
 39/61 anonim ***** válasza:
74%

Kedves, drága, külhonba szakadt hazánkfia! A mi országunk éppen annyit vesztett rajta az elcsatolásbak, mint az elcsatoltak. Miért is nekünk kellene tenni értetek? Miért? Le*om, hogy Wass Albertezik mindenki, meg lengetitek a nemzeti lobogót! Senkik vagytok, amióta hű kutyaként szavaztok Viktor királyotokra! Nem magyarok vagytok ti, hanem haszonleső románok! A határaink mindig is nyitva álltak előttetek, a kettős állampolgárság után meg pláne. De ti nem "honfitársaitokkal" együtt akartok megélni, hanem azok hátán! Ha ekkora magyar mindanyiótok gyertek ide, ebbe az országba, tegyétek le a másik állampolgárságotokat, szüld ide a gyereked és hozd ide a beteges nyugdíjas szüleidet! Akkor lesz jogod ide szavazni! Ameddig ez nincs meg, addig fogd be a pofád és dúdolászt a székely himuszodat....

Nem Csabakirályfitok van, hanem Viktor királyotok....és merészelitek magatokat magyarnak nevezni!

2018. ápr. 8. 16:44
 40/61 A kérdező kommentje:
#39, #40 Igazatok van nagyon is.
2018. ápr. 8. 17:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!