Szerintetek Orbán marad?
Az fb oldalát nézve elkepedtem hogy milyen hatalmas tömeg kommentelt neki, hogy " hajrá Fidesz!"
(Nem vagyok Fideszes.)
Biztos marad.A mértéktelen lopással nem értek egyet,de jó az irány ami mentén csinálja a dolgokat.Mondhatni a béke szigete a V4-ek és az ipar is elég jól eldöcög.
Most már kelet-magyarország iparizálására,mezőgazdaság és infrastruktúra fejlesztésére helyezném a hangsúlyt és szerintem megtettek mindent,ami a jelenlegi lehetőségek szerint lehetséges.
A tökéletestől messze vannak,de a legjobb alternatívák ismét a palettán.
Sajnos tényleg nagy valószínűséggel maradni fog (sok a buta, befolyásolható ember)
Mindenesetre én a Jobbikra szavaztam, hátha jön valami isteni csoda és mégse lenne igazam, de már az is nagy segítség ha nem lesz 2/3-ad.
Remélem maradni fog és nem fog beengedni migránsokat.
Ösztönöznie kell a többi politikust is hogy így tegyenek!
Éppen azért ne jöjjön ide migráns, hogy NE legyen háború!
Tudod mikor lesz háború? Ha idejönnek. Angliában már érik.
Minek jönne ide rabszolga, hát elvégzitek ti a kula munkát 58 ezer forintért, és meg is köszönitek, hogy hurrá munkahely...
Angliához meg kár hasonlítani minket, mert ott a kula gecó melót a migránsok végzik 300 éve.
Mert szerinted ők tudják, hogy itt mennyi a minimálbér? Annyit tudnak, hogy Európa, tök mindegy nekik, hogy Magyarország vagy nem Magyarország.
Egyébként meg ha Európa bukik, akkor Magyarország is bukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!