Szerintetek Orbán marad?
Az fb oldalát nézve elkepedtem hogy milyen hatalmas tömeg kommentelt neki, hogy " hajrá Fidesz!"
(Nem vagyok Fideszes.)
Nem tudom voltál-e közöttük, de szemeteltek, mocskot csináltak, nyilvánosan végeztek önkielégítést.
A Keleti szemétdomb volt utánuk. Mit vársz egy ilyen hordától?
Remélem nem, mert ha Orbán nyer, akkor 4 évig megint nem fog a nettó fizetésem nőni.
(Egy állami dolgozó)
Remélem marad.
Én már leadtam a voksom boritékban.
Már majd tiz éve élek ebben az országban, itt dolgozok és itt adózok. Mi határon túli magyarok soha nem feledjük azt, hogy kik voltak mellettünk és kik ellenünk. Nem felejtjük azt, hogy milyen eredményt hozott a népszavazás, és azt sem, hogy kinek köszönhetjük azt, hogy magyar állampolgárok lettünk. Valakinek hála, valamilyen szinten kárpótolva lettek a határon túl rekedt magyarok.
A kedves Gyurcsány Ferenc leginkább azzal kampányolt, hogy a határon túli magyarok NE szavazhassanak, hiszen nekik mi közük van az itteni ügyekhez? Pedig nagyon is van. Nézzük csak pl. az új ukrán oktatási törvényt, amely negativ kihatással lesz a teljes kárpátaljai magyarságra. Ki fog kiállni az ottani elnyomott magyarokért? A DK vagy az MSZP, akik anno azért kampányoltak, hogy ne kapjanak állampolgárságot a határon túli magyarok?? Akik most is ellenünk vannak? Nyilván sejtik, hogy hányingerünk van tőlük és hogy nem remélhetnek túl sok voksot.
Száz szónak egy a vége: arra szavazok aki valamit tett is értünk, és az nem a baloldal, aki ott rúgott belénk, ahol ért.
Tudjuk, hogy kb. kik szavazhattak anno a népszavazáson NEM-el. Azok most támadnak bennünket, hogy mit képzelünk stb. Ez belügy..
Inkább térden csúszva csókolják meg a lábunkat azért, amiért MI HATÁRON TÚLI MAGYAROk megőriztük a kulturánkat, a nyelvet, egy olyan országban ahol nem szeretik a magyarságot! A sok nagyokosnak fogalma sincs, hogy milyen nehéz kint magyarnak lenni. Szerencsére a határon túliak közt, nagyobb az összetartás mint itt. Igy lehet előre menni és magyarnak maradni!!!
A határon túliak 90%-a a Fideszre szavaz, a többi szavazat megy a Jobbiknak. Velük is szimpatizálok amúgy.
Holnap minden kiderül, de annyi biztos, hogy az a csőcselék baloldal most sem fog ünnepelni, ahogy 4 éve, és az előtt sem.
HAJRÁ FIDESZ!
Kedves utolsó!
Feltételezem, hogy Erdélyben élsz.
Mi a véleményed arról, amikor 2005-ben a FIDESZ is feltétel nélkül megszavazta azt, hogy Románia az Unióhoz csatlakozhasson?
És ezzel rosszat téve az erdélyi magyarságnak? Mit kellett volna tenni??? Addig vetozni, amíg Erdélyt vissza nem csatolják?? Nem vagyok erdélyi.
Még annyi, hogy amióta Orbán a miniszterelnök, sokat javult felénk a magyarság helyzete. Mi érezzük, hogy ki mit tesz értünk. Nekem teljesen megfelel a Fidesz itt, úgy ahogy a kint élő rokonaimnak is. Tisztességesen dolgozok, meg tudok élni. Nem nagyon érdekel, ha valaki ezzel nem egyezik, hiszen irántunk sem mutatott a döntő többség érdeklődést anno. A szavazatunkert viszont már tartják a markukat és próbálnak győzködni és jopofizni.
Azt még had tegyem hozzá, hogy a Fideszt sem tartom tökéletesnek, sőt! Azonban ha mérlegelnem kell, akkor olyanra szavazok, akinek köszönhetően jobb életet élek és még sok más magyar ember! Van akinek az MsZP ideje alatt jobban szaladt a szekér, mint most, de ez engem miért érdekelne? Nekem ez felel meg. Ha a népszavazáson nem tanúsított volna a szavazók többsége olyan széthúzó magatartást, akkor most lehet más lenne a helyzet! Azonban azt már nem lehet megváltoztatni, ez van. Ma mindenki szavazzon arra a partra, amely számára kedvező. Én is ezt tettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!