Akik a fideszre szavaztak nem érzik becsapva magukat?
Közgazdasági adatok????? Az, hogy szerinted ez így nem megvalósíthatatlan?
Könyörgöm medveszellemmel példálózol, és túl szépnek tartod, hogy igaz legyen. Pár napja ugyanezt a cirkuszt lejátszottuk az ápolónők meg rendőrök fizetésével mindenki hülyézte, aki mondta, hogy őket nem érinti, de egyik sem mondta volna, hogy bocs, igazad volt.
Amiket én mutattam, azokat azok mondták, akik közvetlenül meg fogják csinálni és ez nem hit, ez hivatkozás.
Tehát ha én azt mondom, hogy holnap megmászom az Everestet, és nincs okos az ellenkezőjét hinni, elhiszed?
Az adataim a magyar gazdaságra vonatkoznak, növekedési adatok. Soha nem volt még olyan helyzetben a magyar gazdaság, hogy ilyen mértékű béremelést végrehajtsanak, munkahelyvesztés nélkül. De ne ezen veszekedjünk, mert alapvetően mindketten egyetértünk az egykulcsos adóval, csak én nem tartom tisztességesnek, hogy nem lett elmagyarázva, mivel jár ez.
El lett magyarázva, arról senki sem tehet, hogy sokan nem hallották.
A személyes kérdések, mint példuául a Mount Everest megmászása pedig olyan, mintha a chili paprika erősségét hasonlítanád egy Porsche motor erejével. Nem lehet egy lapon említeni a politikával. Itt képviselők vannak, akiket mi választottunk meg. Mégis kinek a szavára kellene adni, ha nem az övékére? És mint mondtam, nem adott okot rá, hogy ne higgyek nekik. Ha adnak, akkor fenntartással kezelném, de nem így volt. Ha Vona mondta volna, akkor is elhinném, benne sincs okom kételkedni. (Megjegyzem ezt az egészet ő is helyeselte).
Fideszre szavaztam, és nem érzem magam becsapva.
Kettős állampolgárságot megígérték, megcsinálták. Három csapást? Azt is.
A közbiztonság rendbe tételére már egy csomó javaslat áll az asztalon. Akármilyen jó fiskális politikát is csinált sokak szerint Bajnai, de a közbiztonsághoz nem nyúlt hozzá.
A radikális adócsökkentést valóban hiányolom kicsit, de adóemelés nem lett. A lehetőségekkel meg tisztában vagyok, ma nem nagyon lehet csodákat tenni. Nem Harry Potter a miniszterelnök, korlátozottak a lehetőségek...
Jön majd a családi adóztatás. Ez nekünk jó, mert nagycsaládosok vagyunk.
Ami miatt aggódok az a pénzügyi szektor, vagyis hogy meddig emelheti egy bank a törlesztőt.
Viszont már készülődik a közoktatás átszervezése, ami egy nagyon aktuális kérdés.
Az új alkotmány 20 éve téma, végre most ez is meg lesz.
A választási rendszerünk is megérett már a reforma (lásd: egyéni körzetek 20 évvel ezelőtti állapotokhoz igazodnak), a Fidesz ezt is felvállalta.
Azt meg hogy mennyire lesznek forradalmiak a változások, arra majd az idő adja meg a választ, és talán 4 év múlva okosabbak leszünk.
Szélsőjobboldali vélemény :
"Tehát eddig ott tartunk, hogy az Izraelből betelepülő zsidó tömegek állampolgárságot kaphatnak (hála a bamba nemzetieknek), a háromszoros gyilkosokat már megbüntetik, épül a rendőrállam, és kialakulóban egy háborús konfliktus. De főzhetünk pálinkát! "
"Akik a fideszre szavaztak nem érzik becsapva magukat?"
Nem. Akik rendkívül csalódottak és most telesírják a fórumokat, azok főleg szocik, akik eddig azt képzelték, hogy a fideszesek "kolbászkerítést és kánaánt" vártak, és amikor ezt nem kapják meg az új kormánytól, akkor majd az utcára mennek és orbántakarodjoznak. Mivel ez elmaradt, a Népszabadság alternatív univerzumának lakói most igen csalódottak.
"Úgy értem ezt hogy gondolom senki nem ezt gondolta hogy kevesebbet fog keresni mivel drasztikus adócsökkentésről beszélt Viktor és nem erről a súlyos adóztatásról..."
A minimálbér megadóztatásáról évek óta beszélnek. Az egykulcsos adóról is. Csakhogy:
1) Ezek a változások nem fogják olyan negatívan befolyásolni az alacsony jövedelműek helyzetét, mint a baloldali sajtó beállítja, indoklást ld. fentebb, belinkeltek már mások elég cikket;
2) A fideszesek, akik a Népszabi álmodozásával ellentétben egyáltalán nem azonnali kolbászkerítést és kánaánt vártak, pontosan tudják, hogy ezek az intézkedések az országot versenyképesebbé teszik és hosszú távon mindenkinek előnyösebbek lesznek.
Orbán él és élni fog !
ÉLJEN A PÁRT !
ÉLJEN A PÁRT !
ÉLJEN A PÁRT !
ÉLJEN A PÁRT !
ÉLJEN A PÁRT !
ÉLJEN A PÁRT !
ÉLJEN A PÁRT !
ÉLJEN A PÁRT !
ÉLJEN A PÁRT !
ÉLJEN A PÁRT !
ÉLJEN A PÁRT !
ÉLJEN A PÁRT !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!