Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok szavaztak a Fideszre,...

Azok szavaztak a Fideszre, akik a ValóVilágot nézik?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 14:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
azok
2010. dec. 28. 14:15
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem a Valóvilág nézéshez elég csupán lumpen, nyomorult lelkületű alaknak lenni, aki nem lát semmiféle igaz értéket az életben és ahelyett, hogy edzené a testét vagy szellemét, csak ilyenekre tellik neki az igényeiből.
2010. dec. 28. 14:18
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Teljesen mind1 ,hogy FIDESZ-re MSZP-re JOBBIK-ra vagy LMP-re szavazott vagy senkire csak nyomorult emberek nézik a társadalom söpredékeink "példaképpé" emelését.
2010. dec. 28. 15:27
 4/11 anonim ***** válasza:
59%

A Való Világ nézésében nincs semmi gáz.

Mi lenne abban rossz, ha nézel embereket, ahogy össze vannak zárva? Nem mondom, hogy az életem ebből áll, de én tartom magam annyira kultúráltnak, hogy megérdemlek egy kis szórakozást, és hogy ne egy karóval a s€ggemben éljem le az életemet.

Én is tanulok, jelenleg még csak a negyedik nyelvet próbálom elsajátítani, és még csak 17 éves vagyok... Nem értem, hogy a Való Világnak és a Fidesznek mi köze van egymáshoz.

A Mónika Show már egy egészen más kategória, ott már jobban el van túlozva az, hogy mi is történjen.

Szóval elég nagy f@szság, amit gondolsz.

Ezek szerint:

Azok szavaztak az LMP-re, akik meg szokták nézni a Barátok Köztöt?

Azok szavaztak a Jobbikra, akik megnézik a Híradót?

Azok szavaznak az MSZP-re, akik elolvasták a "Vörös és feketé"-t?

Röviden: nem

2010. dec. 28. 15:29
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
Amúgy meg VV tökömtudjaki szerintem egy ember szemében sem lesz példakép, de mindegy. Az emberek had osszák be azt, hogy hogyan akarnak élni.
2010. dec. 28. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem a Tahóvilágról mindent elmond, hogy karácsonykor az volt a fő HÍR hogy x vajon megkefélte-e y-t a takaró alatt.

Beteg az a társadalmi réteg aki ilyen igényekkel rendelkezik, hogy gyökér, tanulatlan tuskókat nézzen nap mint nap, akiknek minden második szava b@zdmeg.

2010. dec. 28. 15:39
 7/11 anonim ***** válasza:
23%
jajj de jó divat lett utálni a valóvilágot! aki utálja az okos, értelmes, intelligens ember lesz és mellette igazi egyéniség! beállok én is a sorba h menő legyek!
2010. dec. 28. 16:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem Kón Ézsi szavazott a fideszre.
2010. dec. 28. 16:13
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

Tuskók vannak a műsorban?

Igen.

Tuskó az, aki nézi a műsort?

Nem feltétlenül.

15 embert láthatunk, összezárva, kis helyen. Konfliktusos személyiségeket. Aki figyelmesen követi az eseményeket, sokat tanulhat az emberek motivációiról, a konfliktusok kialakulásáról, a szimpátia és ellenszenv gyökereiről.

Természetesen akinek ez tölti ki az egész életét, egész biztosan nem normális.

De ne keverjük már a szezont a fazonnal!!! A Csikefejekben megjelenő alakok is borzalmas tuskók, a mű mégis nagyszerű. A bosch képek témája is gyomorforgató, de attól még műremekek.

A Való Világ ereje éppen abban rejlik, hogy a hétköznapi, lecsúszott, gyenge erkölcsű emberek hibáit és annak következményeit láthatjuk felnagyítva. Akinek meg ez nem tetszik, hát ne nézze! Nem kötelező.

2010. dec. 28. 16:25
 10/11 anonim ***** válasza:
25%

Előző vagyok, elnézést! Elfelejtettem válaszolni a kérdésre.

Nem hinném, hogy azok nagyobb arányban szavaztak a Fideszre, akik a Való Világot nézik, mint akik nem. Sőt! Mivel a Fidesz a keresztény értékek képviseletét tűzte zászlajára, ezért a követői nagyobb eséllyel vetik el a műsort, mint a többiek. De az erkölcsi megfontolás helyett igazából a prüdéria, bigottság és álszentség vezérli őket ebben a kérdésben.

Mit is várhatnánk tőlük, amikor az Alkotmánybíróság hatáskörének szűkítése, az új médiatörvény és a visszamenőleges törvénykezés sem tántorította el őket "hős" vezérük támogatásától?

2010. dec. 28. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!